Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Da się zautomatyzować gmaila też :) Wystarczy poszukać serwisów online które oferują numery telefonów. W Polsce nie spotkałem się z takim czymś.

Ps. Nie podam adresu strony. Macie Google :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

@arve_lek próbowałem korzystać z tego typu serwisów (ręcznie, testowo) i żaden sms-a nie odebrał :(

Jakiś czas temu równie poświęciłem temu swoją uwagę, również bez większych efektów. A to numerów brakło, a to smsy nie przychodziły, a to było płatne i bardziej opłacało się kupić gotowe konta. Temat na pewno jest do zrobienia. Mi się w każdym razie nie kalkulowało na tyle grzebać w tym.

Uczę się dopiero i chciałem zorobić sobie cos takiego jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=2q9TmhJ2Ssk Niestety nie moge uruchomić żadnego programu przy pomocy "Run program". Wyskakuje mi komunikat "Perform the LaunchProgram Nieprawidlowy format ciągu wejściowego" Czym to może być spowodowane? Mam ZP5 i Windows8.1

Witam dopiero zaczynam przygodę z tym programem i mam takie pytania:

1) Czy można i jeśli tak to jak tworzyć konta na jednej stronie za pomocą jednego adresu e-mail?

2) Jak zrobić by Zennoposter czytał z pliku txt dane np nazwę użytkownika i e-mail i wpisywał to przy rejestracji?

Pozdrawiam i liczą na szybką pomoc.

@up a szablony masz raczej skomplikowane czy bardziej proste? Mój szablon to 320kb, nie wiem czy to wina kompa czy zenka.

Aha, jaką masz wersję?

Edytowane przez qlwik

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Najcięższe mają po 450-500kb, przez długi czas używałem 5.0.7 bez problemów, aktualnie używam najnowszej wersji czyli 5.3.1, też bez problemów. Nigdy mi się nie zdarzyło, żeby zenek się wykrzaczył albo resetował kompa. Obstawiałbym że coś jest nie tak z Twoim kompem albo systemem.

Uczę się dopiero i chciałem zorobić sobie cos takiego jak w tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=2q9TmhJ2Ssk Niestety nie moge uruchomić żadnego programu przy pomocy "Run program". Wyskakuje mi komunikat "Perform the LaunchProgram Nieprawidlowy format ciągu wejściowego" Czym to może być spowodowane? Mam ZP5 i Windows8.1

prawdopodobnie potrzebujesz zmienic format daty w windowsie na angielską. Jest to jakiś bug zenka, który nie potrafi na naszych polskich windowsach odpalać zewnętrznych programów. Rozwiązaliśmy to tak w zenblogu dla stepówek, że zmieniamy ten format.

Zaglądnij tu: https://zptemplates.com/step-templates%C2'> do punktu nr 4 jest tam opis jak to zrobić dla XP i win7. Po ustawieniu innego formatu nie zapomnij zrestartować zennopostera. Będzie działać :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

prawdopodobnie potrzebujesz zmienic format daty w windowsie na angielską. Jest to jakiś bug zenka, który nie potrafi na naszych polskich windowsach odpalać zewnętrznych programów. Rozwiązaliśmy to tak w zenblogu dla stepówek, że zmieniamy ten format.

Zaglądnij tu: do punktu nr 4 jest tam opis jak to zrobić dla XP i win7. Po ustawieniu innego formatu nie zapomnij zrestartować zennopostera. Będzie działać :)

Pomogło, dzięki.