Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Warto wykupować aktualizację czy czekać, aż będzie wyższa wersja?

Tego nigdy nie będziesz wiedział czy warto. W moim przypadku po dłuższej przerwie i aktualizacji pozbyłem się jednej funkcji, która szybko i bardzo bardzo precyzyjnie potrafiła namierzyć każdy punkt na stronie bez możliwości wystąpienia pomyłki nawet w przypadku zmian w kodzie. Zostały natomiast dodane inne funkcje, co prawda jednak są one dla mnie o wiele mniej przydatne. Wszystko zależy co jest dla niego ważne.

Witam

Mam pytanko wersja standard jest dedykowana na 2 komputery ale w jednym momencie może działać tylko jeden soft tak przynajmniej pisze na stronie oficjalnej .Czy tak jest faktycznie ze można odpalić w dwóch lokalizacjach w tym samym czasie np.komputer w pracy a drugi w domu ?

Drugie pytanie czy wersja Lite naprawdę jest tak bardzo wolna ze nie warto się nad nią zastanawiać nawet jeśli ma działać tylko docelowo do 2 stron? Czy lepiej od razu kupić standard?

Wszystko zależy co chcesz robić ZennoPosterem. Jeśli nie masz jakiś potrzeb dodawania dziesiątek linków na dzień tylko powoli systematycznie wciskać swoimi templatkami linki tam gdzie inni nie dają to i Lite da radę. Zależy ile masz stron jak i co chcesz robić.

• Like 1

Witam

Mam pytanko wersja standard jest dedykowana na 2 komputery ale w jednym momencie może działać tylko jeden soft tak przynajmniej pisze na stronie oficjalnej .Czy tak jest faktycznie ze można odpalić w dwóch lokalizacjach w tym samym czasie np.komputer w pracy a drugi w domu ?

Drugie pytanie czy wersja Lite naprawdę jest tak bardzo wolna ze nie warto się nad nią zastanawiać nawet jeśli ma działać tylko docelowo do 2 stron? Czy lepiej od razu kupić standard?

wersja light ma taką samą szybkość jak pro. ma tylko jeden watek, co mocno cie ograniczy.oznacza to, ze bedziesz mógł na raz wykonywać tylko jeden szablon.

możliwość uruchomiania programu w dwóch lokalizacjach dotyczy tylko project makera, ktory jest odpowiedzialny za budowę szablonu. za wykonanie szablonów jest odpowiedzialny zennoposter, który może być uruchomiony tylko raz.

prawda jest taka, że jeżeli na prawde chcesz zacząc wykorzystywać potencjał programu musisz mieć świadomość, ze czeka cie zakup wersji pro i przyzwoitego dedyka.

Edytowane przez ~larry

dla myślących wersja lite to dwa wątki - wystarczy zapetlic makera :D

Niestety to jest tylko teoria. W praktyce PM podczas wykonania projektu zamyka się z nikomu nie wiadomych powodów. Kolejną sprawą jest fakt, że producent nie zaleca budowania szablonów z dużą ilością pętli, ponieważ powoduje to błędy (nawet w Zennoposterze), w których support nie może pomóc, a odpowiedzią z ich strony jest informacja o zmianie logicznej struktury szablonu (co po polsku oznacza, niestety nie możemy Ci pomóc, musisz zbudować szablon od nowa w inny sposóB). W związku z tym odradzam takie nawyki. Ja przy dwóch dużych projektach miałem taką sytuację.

larry - rozmawiamy tu z gościem który na pewno idzie w stronę minimalizacji kosztów i chce mieć "jakiąś tam" efektywnoś.

Ja tylko podpowiadam, że DA SIĘ działać na samym kreatorze - sam tak kilka razy robiłem nie tyle z "braku laku"(posiadam każdą z dostępnych wersji zenka), ale po prostu dlatego że szablon w zenku nie działał tak jak powinien - a w kreatorze działał(problemm pewnie była java bo było jej od groma).

Nie ważne gdzie robiłem błąd(o ile go robiłem), nie miałem ochoty dochodzić - po prostu dałem warunek if 1=1 i tyle. Pobierało z pliku, dodawało, wylogowywało - słowem, wsio to co POWINIEN zrobić zenek a nie chciał :D

Wiec - da się.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Wiec - da się.

Wszystko zależy od rodzaju szablonu. W każdym razie producent nie zaleca wykonania projektów z PM i warto mieć tego świadomość, że podczas użycia go w ten sposób mogą wyjść nie planowane błędy.

Promocja trwa do 29 września

Uwaga: Jeśli Wam przy zapłacie za zennoposter dodaje podatek VAT, to aby go nie dodawał wystarczy podać dane firmy z europejskim nipem PLXXXXXXXXXX.

Tu możecie sprawdzić czy macie taki NIP:

https://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=pl

wystarczy uzupełnić górne dane czyli "Państwo Członkowskie" i "Numer VAT"

Jeśli nie pokaże Waszych danych to można zakupić na dane firmy znajomego, który europejski nip ma.

Edytowane przez sebau
  • Like 1

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Proszę tylko mi nie pisać, że mam na YT wszystko opisane

Na yt masz wiele rzeczy opisane (nawet całkiem zaawansowane):

https://www.youtube.com/user/dexlabseo/videos

https://l4.net.pl/zennoposter-tutorial/ - tutaj tez jest sporo.

https://wiki.zennolab.com/doku.php?id=en:start - do przeczytania całe

Jak na rosyjski soft tutków jest bardzo dużo, wystarczy poszukać.

Edit: jak masz z czymś konkretnym problem to napisz na PW.

Edytowane przez x1349
  • Like 1

witam.zakupiłem program(40h czekania na licencje), obiecanej pomocy nie otrzymałem, a czytając ten wątek o zennoposterze 30% w nim to promocja na zakup. Proszę tylko mi nie pisać, że mam na YT wszystko opisane albo instrukcje od autora programu,(tutki do starych wersji, nieaktualne szablony darmowe albo niezrozumiały pakistański akcent) ani jedno ani drugie nie pokazuje jak założyć szablon do poczty,zapisac go i wyciągnąc maile do zakładania np wordpressów czy kont na fejsie.jesli znajdzie się jakiś łaskawca to chętnie skorzystam z pomocy nawet odpłatnie. wiad na pw. ps. rozumiem, ze do tej pory nie powstał żaden filmik pokazujący właśnie takie działania, bo nie byłoby chętnych do kupna szablonów

Parę postów wyżej kolega larry ma w sygnaturze link tutoriala do ZennoPostera, w którym są opisane wszystkie najważniejsze funkcje i nie tylko. Po pierwszym projekcie będzie już z górki.

jedno ani drugie nie pokazuje jak założyć szablon do poczty,zapisac go i wyciągnąc maile do zakładania np wordpressów czy kont na fejsie.

Producent nie może gwarantować aktualnej prezentacji wszystkich szablonów, które mogą przyjść do głowy. Program ma tak szerokie zastosowanie, że jest to po prostu niemożliwe. Jeżeli na początku zabawy z programem myślisz o szablonie do rejestracji kont na Facebooku to czeka Cię nie lada wyzwanie. Warto jednak go podjąć, bo po zakończeniu go będziesz znał większość głównych funkcji programu oraz rejestracja gdziekolwiek indziej będzie dla Ciebie już tylko formalnością :)

W sprawie szkolenia napisałem do Ciebie PW.

Witam,

Mam taki problem. Od wczoraj nie odpalają mi się szablony w ZP (z zenbloga i kilku innych programów, własnych szablonów nie posiadam).

Wyglądało to mniej więcej tak, że włączyłem wczoraj ZP i nie wiem czemu zmienił mi się jego wygląd na 'modern' i nie chciały się odpalić żadne szablony. Wygląd z powrotem zmieniłem na 'classic' no ale to tylko wygląd, wiadomo - bez znaczenia. Szablony nadal się nie odpalają. I jescze max. threads zmieniło się na 1 z 5, także poprawiłem, ale i na 1 przecież powinno chodzić. Ustawienia captcha zapisane. Nic nie zmieniałem zresztą. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić i o co może chodzić?