Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, można. Bardzo prosta sprawa. Facebook jednak masowe zapraszanie i spamowanie przez wiadomości szybko Ci zareaguje. Oprócz wewnętrznego algorytmu antyspamowego wystarczy, że ktoś zgłosi wiadomość jako spam i po zabawie.

Edytowane przez ~larry
  • Like 1

Dlatego chciałbym to załatwić wysyłaniem powiedzmy po 10 wiadomości na godzinę, niech to nawet miesiąc trwa, albo z wielu kont na raz. Wysyłać chce do określonej grupy lokalnej w moim mieście więc liczę na mniej zgłoszeń :)

Ps. Myślałem że uda mi się na Black Friday u ciebie Larry załapać ale muszę czekać do świąt niestety i liczę że Mikołaj Larry przyjdzie i wtedy :P

A orientuje się ktoś czy na Zenka są jakieś rabaty na dodatkowe licencje? Czy są to ceny regularne? Aktualizacje również dla każdej licencji są liczone oddzielne gdybym miał np 3 wersje PRO?

Oddzielnie trzeba opłacać aktualizacje, są rabaty jak sie ma wiecej licencji - najlepiej napisz do supportu to powinni coś dla Ciebie przygotować jak kupisz na raz wiecej licek.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

jak masz wersję pro to za dodatkową licencję płacisz obecnie 187$ w regularnej cenie jest 247$

Oto mi właśnie chodziło. Tylko czy cena regularna PRO to nie 397$? (pomijając obecną promocję) Czy promocja również dotyczy dodatkowej licencji?

Zakup licencji pro kosztuje normalnie 397 $. Ale od niedawna można kupić wersję Additional, czyli dodatkową, za 247$ obecnie 187$ w promocji.

Warunkiem jest posiadanie przynajmniej jednej wersji pro. Żeby ją kupić musisz zasilić konto i napisać do supportu, bo normalnie w sprzedaży jej nie ma.

• Like 1

Można jeszcze tak zrobić, że jak się potrzebuje tylko dodatkowych licencji do odpalania projektów to można je kupić w wersji rosyjskiej lub chińskiej - są tańsze, a z odpaleniem projektu nie ma problemu przy interfejsie graficznym. Natomiast templatki się robi wtedy na normalnej wersji angielskiej :)

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Można jeszcze tak zrobić, że jak się potrzebuje tylko dodatkowych licencji do odpalania projektów to można je kupić w wersji rosyjskiej lub chińskiej - są tańsze

I to jest chyba najlepszy wariant, bo o ile cena dodatkowej wersji podanej przez Goluma jest taka sama z regularną rosyjską, a wątpię, aby od tej ceny rosyjskiej jeszcze ucięli za dodatkową licencję widząc, że PRO mamy angielską, tak aktualizację softu są prawie dwa razy tańsze.

Da się ustawić tak projekt, żeby wyszukiwał pola do wypełnienia (input), po wyrażeniach regularnych i następnie uzupełniał te pola okresloną wartością?

Da się ustawić tak projekt, żeby wyszukiwał pola do wypełnienia (input), po wyrażeniach regularnych i następnie uzupełniał te pola okresloną wartością?

Najlepszym według mnie sposobem jest tylko jedna reguła do precyzyjnego namierzania elementów. Przy dobrym wyrażeniu nawet przy zmianie kodu strony (klasa, id czy inny parametr) przez właściciela szablon może działać. Jest to w Twoim przypadku:

Tag: input

Attribute: outerhtml

Search type: regexp

Value: Wartość wyrażenia

Match: 0 (przy dobrym wyrażeniu element występuje tylko raz, tak więc zazwyczaj jest 0)

Where: Value

What: Wartość lub zmienna do wpisania do pola.

Pierwszy raz spotkałem się z takim przypadkiem:

- przy "nagrywaniu" nie wykrywa mi mi pola texarea ale to przez CKEDITOR prawdopodobnie

- zrobiłem zatem emulację {TAB} by przejść do tego pola

- wstawiam do tego pola wartość... ale zennoposter dodaje mój tekst dwa razy.

Nie jest to błąd tekstu - bo nawet wstawiałem tekst nie ze zmiennej ale wpisuje np. "Ptaq" to do textarea wpisuje mi "PtaqPtaq"

EDIT: Udało się wstawić tekst poprzez emulacje tekstu.

Edytowane przez Ptaq

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png