Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki. I teraz pytanie na przyszłość, może mi się kiedyś przyda. Mam pole email, które znajduje się tylko i wyłącznie w formularzu rejestracji - czy po jego znalezieniu można w jakiś sposób sprawdzić w jakim numerze form on się znajdował? Dodam, że muszę go szukać przy założeniu form -1.

dziś wypuścili nową wersje 5.7.0.0 - przeprowadzimy pierwsze testy i damy znać czy nadaje sie do użycia lepiej niż 5.5.0.0 :)

@Rachunkowy - jest opcja kupić ten soft taniej ale zamiast angielskiej wersji kup rosyjską. Jeśli nie masz ambicji robienia swoich własnych templatek tylko chcesz używać gotowych np. naszych (zenblog itd), to wlaściwie nie ma co przepłacać za angielską wersje, bo na rosyjskiej wszystko działa tak samo (kwestia nauczenia się kilku guzików na pamięć). Ma to też taką zalete, że update też jest tańszy. Dodatkowo rubel słabo obecnie stoi i to też może obniżyć cenę. Przy płatności paypal powinno być taniej (w celu zkupu rosyjskiej wersji wystarczy na górze kliknąc flagę Rosji). Do 28 grudnia warto rozważyć zakup, bo następna promocja pewnie będzie dopiero na wielkanoc.

właśnie sprawdziłem cene w Paypalu i wychodzi mi 105$ za rosyjską wersje standard - około 50$ taniej

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

IMHO stopień podstawowy języka wystarczy do obsługi każdego programu z interfejsem w danym języku. To co nie będziesz wiedział wrzucić raz do translatora i już zapamiętasz. Gorzej mają Ci, dla których cyrylica wygląda jak pismo bogów.

• Like 1

Byłby ktoś tak miły, żeby nakreślić mi różnicę lite-standard w praktycznym zastosowaniu zenka?

W lite możesz odpalić 2 zadania na raz (Zennoposter i ProjectMaker)

W standard 7 (Zennoposter5, PM 2 gdy masz zainstalowany program w dwóch miejscach).

W praktyce lepiej od razu myśleć o wersji PRO.

• Like 1

Jakiś pomysł jak zapłacić 57$ ??

Rozwiązanie jest w tym wątku, wystarczy się trochę cofnąć wstecz.