Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie czy jest jakaś w miarę prosta metoda żeby po dodaniu np wpisu na forum pobrać link do tego wpisu ?
Jest ktoś chętny podzielić się zemną wiedzą jak to wykonać ? (nie koniecznie za darmo ..)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam zennopostera zainstalowanego na VPS od v-net.pro

Działał mi przez cały czas, ale po dwóch tygodniach jak chciałem go odpalić to wyskoczył mi komunikat: No connection to authorization server

Wie ktoś jak poradzić sobie z tym problemem? Nie mam żadnego firewalla, antywirusa itp.

Strona https://userarea.zennolab.com/en/login.aspxwyświetla mi się normalnie.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Adres serwera licencyjnego jest inny z tego co pamiętam, napisz na suport dadzą i wtedy sprawdź w przeglądarce. Jeśli chcesz szybsze to zainstaluj jakiś soft do przechwycenia logów zobaczysz na jakiej domenie, IP próbuje autoryzować się. Podejrzewam że w związku w wczorajszymi (przedwczorajszymi) atakami botnetu powycinali cale klasy IP na hostingu

@arve_lek

miałem ten sam problem z 2 dni temu (z tego co pamiętam) i u mnie wystarczyło na koncie zennolab w zakładce "Hardware" dezaktywować zenka i aktywować.

Edytowane przez Dralik

Czy jest możliwość w Zennoposterze zaimplementować obsługę 2captcha.pl? Czy tylko dostępne są serwisy z listy ustawień?

W panelu w 2captcha masz plik do podmiany anti-gate.dll, edytujesz go i wpisujesz swoje api

https://2captcha.com/support/faq/15/

Próbowałeś sam wykonać taki zabieg? Czy tylko masz taką informację z FAQ? Mi niestety coś nie gra i nie ma połączenia z 2captcha. Pobrany plik o którym piszesz to nie Anti-gate.dll, tylko Anti-Captcha.dll.config do którego po przekopiowaniu na HDD wpisałem klucz Captcha. W akcji Project Maker ustawiłem "Anti-Captcha.dll" i pojawia się komunikat przy próbie odczytania "Unable to cast object of type 'ZennoLab.AntiCaptcha.AntiCaptchaConfigurator' to type 'ZennoLab.InterfacesLibrary.CaptchaRecognition.ICommonCaptchaModuleInterface'."