Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Zależy jakie pole, ale najlepiej przez action designer => set value.

Ja mam z kolei problem z Deathbycaptcha. W templatce prawidłowo rozpoznaje captche (sprawdzone przez MonkeyEnter), natomiast po wysłaniu do serwisu otrzymuję jako rozwiązanie jedynie "sorry". Dane konta są prawidłowe, środki na koncie są. Wysyłanie odbywa się przez DeathByCaptcha.dll. Templatka jeszcze niedawno działała idealnie. Problem jest zarówno w ProjectMaker jak i Zennoposterze. Wersja 5.3.1.0, czyli pewnie z rok nieaktualizowana. Czy coś się ostatnio zmieniło z Deathbycaptcha i moduł do wysyłania w tej wersji nie działa już prawidłowo, czy może problem jest gdzie indziej?

natomiast po wysłaniu do serwisu otrzymuję jako rozwiązanie jedynie "sorry".

Kiedyś mi się też to przytrafiło, winny był w moim przypadku Captcha Breaker i bałagan w pliku hosts.

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

To chyba nie to, bo mam z tego co widzę plik bez żadnych wpisów - jedynie komentarze, linie z #. Widzę, że problem jest jedynie z recaptcha1 (adresy), inne captche są rozwiązywane prawidłowo...

Może ktoś z najnowszą wersją zenka powiedzieć, czy ma on wbudowaną obsługę 2captcha?

Edytowane przez janpos

Dobra, problemu z deathbycaptcha nie rozwiązałem, ale zmieniłem hosts, aby to 2captcha rozwiązywało te obrazki i wszystko gra... Tak czy inaczej dzięki za sugestie.

A mam jeszcze pytanie, czy tak samo można zrobić z Antigate? Tzn, żeby wszystkie obrazki z antigate lądowały docelowo w 2captcha?

Edytowane przez janpos

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...