Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś tak że w project maker wszystko ok a w Zennoposterze właściwym nie za bardzo?

Tak i to nawet często. Czasem uda się coś posklejać, że i w Zennoposterze działa, ale też mam takie projekty, które tylko i wyłącznie w PM odpalam.

@whiner, on 10 May 2016 - 08:37, said:

check presence of text i pozniej warunek IF

Dzięki wielkie, wszystko działa jak należy. Mam jeszcze jedno pytanie, jak ustawić coś takiego:

1) jeśli wyszuka "fraza1" to dodaje post

2) jeśli wyszuka 2 razy "fraza1" to nie dodaje post

Intuicja mi podpowiada, że należy coś dopisać do  '{-Variable.Variable1-}'!=''

No tak, teraz mam ustawione tak, że jeśli występuje raz to przechodzi do następnej strony, jeśli nie to dodaje komentarz.

Jednak chcę dla innego projektu zrobić, aby dodawał post jeśli występuje "fraza" jeden raz, jeśli dwa razy to żeby nie dodawał.

Na początku musisz zescrapować wyrażeniem regularnym wszystkie frazy zapisując je do listy. Kolejno musisz poprzez List processing przeliczyć ile wierszy zawiera lista i wstawić tą wartość do IF.

ktoś wie jak w zenku odpalić nowe okno z adresem www?. Chodzi o to ze jestem np na stronie o2.pl i potrzebuje wejsc na strone onet.pl w tym samym czasie by nie stracić sesji na o2.p jest l wiec potrzebuje odpalić 2 okno i cos pobrac z onet.pl.

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

ok dzieki @larry odpalilem new taba z nazwa potem przypisałem nowe okno do tej nazwy i działa :D najprostsze rzeczy czasami sa najtrudniejsze :D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Mi też nie działa, dopiero miesiąc mam program, dlatego myślałem, że coś źle ustawiam....

Jakie reguły dajecie dla używanych proxy? Ja mam ustawione cookie, delay (sort), annonimity ale projekty kończą się nie powodzeniem. Myślałem nad płatnymi, potrzebne mi jest do dodawania komentarzy, polecacie jakieś konkretne?