Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Bawię się trochę wersją demo i musze powiedzieć, że program wygląda świetnie. Ale natchnąłem się na jeden problem, którego nie mogę rozwiązać próbuje zrobić skrypt do rejestracji maila na jednej z darmowych platform i są tam checkboxy z zainteresowaniami w sumie kilkanaście. W jaki sposób mogę zrobić żeby losowo wybierało czy dany checkbox ma być zaznaczony? Próbowałem:

{-Random.Int-|-0-|-1-}

(true/false)

{-Random.Int-|-true-|-false-}

eraz nie mam dostepu do zenka ale z tego copamietam to {-Random.Int-|-0-|-1-} zawsze wybierze 0, bo ta druga wartosc to chyba górna granica nie biorąca udziału w losowaniu. Sprawdź {-Random.Int-|-0-|-2-}

Chodź ten przykład który podałeś z checkboxami można rozwiązać na wiele różnych sposobów w zależności od tego jak są w kodzie oznaczone.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

• 2 tygodnie później...

Miał ktoś podobny problem z zenkiem na win2k8:

- gdy zaznacze compatibility na win xp przy odpaleniu project makera:

Debugger is found on this machine

- jak odpalam PM bez compatibility wskakuje mi przy przy debugu błąd :

Active tab of instance is not found. Instance 50505:127.0.0.1

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• 2 tygodnie później...

Promocja na Zennoposter:

ZennoPoster Pro $277 instead of $397

ZennoPoster Standard $147 instead of $197

ZennoPoster Lite $57 instead of $87

ZennoProxyChecker $47 instead of $97

Upgrades (if period of free updates is over, upgrade will give you last version of the program + additional 3 months of future updates):

Lite->Pro $227 instead of $327

Lite->Standard $77 instead of $127

Standard ->Pro $167 instead of $257

Additional copy of Pro (if you already have one) $197 instead of $297

przy okazji polecam mój ref code: sebau

zawsze można liczyć na moją pomoc w zenkowych sprawach ;)

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Hehe a właśnie 2 dni temu chciałem kupić ten program, ale pomyślałem że będą pewnie przed świętami promocje ;P

Jeżeli opłaciłem już program to ile czasu mniej więcej się na niego czeka ;)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Hmm, to w takim razie ile czeka się na dane do panelu ;)? Bo konta żadnego nie posiadam... ;)

[edit]

A jednak konto już założyłem sam ;) Więc pewnie będę musiał do nich napisać aby mi podpięli licencje pod nie.

Edytowane przez Mich@ł

Michał Kryński

Tak, konto założyłem na ten sam mail, który podałem podczas składania zamówienia.

Jedynie problemem może być fakt, że płaciłem paypalem i adres email paypala jest inny niż ten podany podczas zamówienia.

Michał Kryński

to nie jest żaden problem. Zawsze możesz do nich napisać na skype: support_zennolab w celu przyspieszenia działania, choć nie zawsze zbyt szybko odpisują ;) Zazwyczaj odbywa się to bardzo szybko ale bywało, że ktoś czekał nawet kilkanaście godzin, bo nie otrzymali potwierdzenia z plimusa, że dokonano zapłaty.

Ma ktoś pożyczyć szablon do zakładania kont pocztowych na wp.pl (może być też inna polska poczta)?

Pytam ponieważ stworzyłem samemu szablon, przy debugu zakłada mi nowe konto ale jak zapuszczam w zenku projekt to nie tworzy mi konta. Pewnie zrobiłem gdzieś błąd ale nie wiem i przykładowy szablon pomógłby mi go zlokalizować ;)

Jest i świąteczna promocja:

ZennoPoster Pro $277 instead of $397

ZennoPoster Standard $147 instead of $197

ZennoPoster Lite $57 instead of $87

Update:

Lite->Pro $227 instead of $327

Lite->Standard $77 instead of $127

Standard ->Pro $167 instead of $257

TU (bez refa :))

Edytowane przez Joland