Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

3 posty wyżej sebau podał te same ceny z tej samej promocji..., a ref w Zennopostzre działa na innej zasadzie możesz podawać 10 tys linków, jak kupujący nie wpisze w formularz nazwę użytkownika polecającego to dostaniesz cale ZERO. Identyczny system jak w xR.

Edytowane przez MaxPan

3 posty wyżej sebau podał te same ceny z tej samej promocji..

Racja, nie zauważyłem, a wydawało mi się że sprawdzałem :/

., a ref w Zennopostzre działa na innej zasadzie możesz podawać 10 tys linków, jak kupujący nie wpisze w formularz nazwę użytkownika polecającego to dostaniesz cale ZERO. Identyczny system jak w xR.

Co do reflinka to jeśli jest tak jak mówisz, to ciekawe dlaczego w panelu mamy reflinki do polecania...

To kup Zennopostera sam z swojego refa nie wpisując osoby polecającej i zobacz, nie wierzysz mi zapytaj sebau. xR tez ma linki do polecenia i co z tego? Nie wpiszesz osoby polecającej możesz zawalić refami cały net, nic nie dostaniesz, jak przy rejestracji nie wpisze nr refa. Mam jednego bloga w języku rosyjskim na jakim stoi właśnie taki link z panelu, ale nie pisze co wpisać przy zakupie, ilość UO już dawno przekroczyła 2000k, sprzedaż jest zerowa :D. Ogólnie to Sebau się opłaca zbierać refy ale nie dla kasy z PP, powiem więcej sam kupiłem 2 licencje z jego refa :D

Edytowane przez MaxPan

@termi - dokładnie promocja to ta promocja jest do końca niedzieli ale czasu Hawajskiego. Także według naszego czasu kończy się dokładnie jutro o 11:00 rano ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Co? To nie jest promocja aż do świąt? Kurde kasy teraz nie mam liczyłem ze po wypłacie sobie ulepszę mojego zenka:(

Chyba zawsze promocje na ZP są w weekendy.

Niby dobra wola autorów ZP, że dają promocję ale co z tego, skoro mało kto z niej skorzysta bo nie pracuje/odpoczywa bez komputera/nie ma pieniędzy na tym koncie co trzeba/nie może zrobić przelewu/itp.

Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25%