Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Proxymarket jest zbyt słaby pod zenka. Jeżeli chodzi o zenbloga najlepiej zapytaj bezpośrednio producenta, nie chce Cie wprowadzić w bład. Co do prosiaków bit.ly/XQqzpJ (afflink) errsy.com albo hma vpn bit.ly/INpBWv (afflink) i resetowanie ip co jakiś czas. Hma vpn ma wbudowana możliwość resetowania ip co X minut i kosztuje 11.5$ na miesiac, możesz uruchomić w 2 instancjach więc bardzo tania sprawa. Dużo osób używa senuke z hma więc IP sa troche zaspamowane ale za taka kasę warto spróbować. Nie używam zenka do zmasowanego spamu więc w kwestii integracji z CS się nie wypowiem :P Z hma jest tylko taki problem, że wszystko co masz zainstalowane w systemie będzie Ci szło przez ten VPN. Osobiście używam zenka z hma w virtualboxie.

Edit: ostatnio miałem problem z hma pod windows 7 z modemem tplink. Po jednokrotnym właczeniu i wyłaczeniu hma net mi zaczał szwankować. Wszystko dużo wolniej chodziło a strony https w ogóle się nie wczytywały. Pomógł dopiero restart routera. Na virtualboxie z windowsem XP nie mam żadnych problemów z hma.

Edytowane przez x1349

Z tym ze mam te dwa kompy u kolegi w firmie i tak tam place mu za prad i za biuro, wiec moze tam bym na poczatek sprobował i sie tam tym podszkolił na tym sofcie. Nie mam szczescia do vps i dedykow zawsze cos przesadze i pierdzielnie, a pisanie na suuporty tiketow i czekanie mnie drazni :-) a tak jak cos sie zj*b... to poprosze ciecia o restart kompa w pokoju xyz na 3 pietrze i bedzie z bani ;-) Ma ktos gdzies odpalonego Zp pro na maks i serwer nie pada?

Moze Ci wystarcza bezplatne wersje CyberGhosta/HotSpotShield na poczatek i restartuj co projekt zeby miec nowe IP. Do nauki jak znalazl ;)

Wez tez pod uwage ze ZP Standard/Pro moze byc zainstalowany na dwoch/trzech kompach z jednej licki, gdzie jeden komp dodaje projekty a na drugim je tworzysz (project maker).

Edytowane przez Paweł Sokołowski - Eline

search_auditor_500x80_bf.png

Ok, dzięki.

Mam jeszcze pytanie odnośnie debuggera - nie chce mi odpalać. Pojawia się komunikat na środku ekranu "Start debugger" i już nie znika. Debugger nie rzuca żadnym błędem, po chwili mogę poruszać się w programie. Wynika to z ograniczeń sprzętowych czy z czegoś innego? Mam przy tym bardzo duże zużycie procka

Masz problem tylko z makerem? Sprawdz czy zennoposter działa normalnie. Spróbuj przeinstalować i sprawdź czy antyvirus go w jakiś sposób nie blokuje. Jeśli nic z tego nie pomoże to napisz na support: support@en.zennolab.com

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Bazę loginów, imion, itp itd mam, tylko jak załadować je do zennopostera(tak by zamiast zmiennej {-Profile.Name-} nie podawał ang, lub rus imienia tylko z mojej bazy.

Po kliknięciu na profil na dole mam do wyboru 2 bazy, jak dodać PL ;)

Edytowane przez zoozool

sygnaturka.png

Pamiętacie może czy przy promocjach świątecznych w zennolabie jest również obniżka cen za przedłużenie subskrypcji? Wiem że dotyczy ona zawsze kupna świeżej licencji i upgradu, ale nie pamiętam czy np przedłużenie wersji standard kosztuje wtedy nieco taniej niż 50$?