Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Ja się bawię ZP dopiero czwarty dzień, a już wiem że nawet można by nim zrobić zakupy w Tesco online jeśli ktoś kupuje to samo co tydzień :P To czemu miałby mieć problem z rejestracją i wypluwaniem listy blogów. W najnowszej wersji chyba rejestracja na wordpressie i tworzenie listy txt jest jako przykład już gotowy.

@sqor - niezły sposób na wykorzystanie zenka :D

Co do wordpress.com to nie ma żadnego problemu z rejestracją na wordpresie. Tylko trzeba pamiętać, że ten formularz co jakiś czas się zmienia i należałoby robić do niego poprawki.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

ZennoPoster może zrobić (prawie)wszystko. Zakładać maile, głosować w ankietach, tworzyć piramidy, tworzyć profile na różnych portalach itd. Ale to nie jest takie proste jak się wydaje ;)

prawie... robi różnicę, bo gdyby reszta używała tego co platformy od doców ZP musiałoby naprężyć muskuły - gdyby nie ta cena byłbym pewnie nabył iopus com store - to potrafi wszystko ;P

nie ma jakiegos specjalnego połączenia. Możesz to zrobić tak, że wybierasz jakiś serwis rozwiązujący captcha, gdzie nie masz konta i nie będziesz chciał mieć - będzie służył Ci do wysyłania na inny serwer na którym jest CS. W samym captcha sniper otrzymasz przykład do wpisania w w pliku hosts kilku wpisów i te wpisy wrzucasz na kompa z zennoposterem do pliku hosts w swoim windowsie. Jeśli w przykładzie występuje localhost, to zmieniasz na ip gdzie jest CS. Dawno to robiłem, także napisałem z pamięci - może są inne prostsze sposoby. Oczywiście trzeba sprawzić też czy jakiś firewall/antyvir nie blokuje tego połączenia.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Co musi zwrócić plik .bat, żeby się wykonał poprawnie w ZennoPosterze? Mam coś takiego

@echo off
cd "C:\Program Files (x86)\IrfanView"
i_view32.exe /capture=0 /convert=c:\ScreenyZP\capture_###_$U.png
echo true

Jak widać ma on mi zrobić screena w pewnym miejscu templatki, ale podczas debugowania zwraca mi na działaniu "Run program" coś takiego:

Input string was not in a correct format.

Jaki jest ten poprawny format i o co chodzi? ;)

#edit: Tylko nie mówicie mi, że wszyscy już wyjechali na majówkę... :(

Edytowane przez Osiek

• 2 tygodnie później...

Potrzebuję małej podpowiedzi bo już mnie zaczyna irytować templatka :/

Zrobiłem sobie templatkę do rejestracji kont i wszystko byłoby ok tylko że po rozpoznaniu frazy przycisk if przełącza mi niepoprawnie projekt.

Dlatego też mam pytanie do Was czy poprawnie mam połączone rozpoznawanie tekstu z if'em. Poniżej podgląd:

zkns3mrgd5cb_t.jpg