Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

1. Zaznaczasz cokolwiek na stronie jako captcha i dodajesz do projektu, następnie szukasz textu który ma być pytaniem, i definiujesz jego tag, atribute name etc. Gdy już masz wszystko wchodzisz w ustawienia rozpoznawania captcha, wywalasz wszystko co tam jest i wrzucasz ręcznie namiary na text który ma być captcha.

2. Określasz położenie pytania na stronie - wysokość, szerokość, left, right. Robisz print screen i ten print screen przycinasz tak żeby z niego zostało w formie jpg samo pytanie. Imagemagic albo C# bedzie tu potrzebny.

• Like 1

Wiecie może jak zrobić żeby zennoposter zapisywał wyniki liczbowe do pliku xls jako liczby? Już wyjaśniam, o co chodzi mam skrypt który pobiera mi bardzo dużo danych (ponad 100 kolumn liczb i parę tysięcy wierszy) ale zapisuje wszystkie liczby jako tekst przez co nie jest możliwe wykonywanie na nich działań można je zaznaczyć i dać konwertuj liczby zapisane jako tekst na liczby ale przy tej ilości danych exel się zawiesza i trzeba to robić mniejszymi fragmentami. A i tak potrafi myśleć kilka minut.

• 2 tygodnie później...

Dziś ja mam problem - wyskakuje mi taki komunikat (dodam, że licencję na aktualizację mam ważną do maja):

yb1a.png

Bo właśnie nie wiem - czy mam próbować przeinstalowywać zenka - czy po prostu jakaś awaria jest ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Witam,

Mam pytanie, czy jest jakas opcja zautomatyzowania wprowadzania danych np do 10 szablonów jednocześnie? wiem że mogę wpisać na stałe by pobierał dane z pliku TXT ale w tym przypadku nie ma możliwości odpalenia kilku projektów jednocześnie. Zastanawia mnie czy jest opcja zdefiniowania input setting tak ze podaje sciezke do pliku txt ale przy np zaznaczonych 10 projektach jednocześnie. Lub ewentualnie inne rozwiązanie ktore na to pozwoli

dzięki