Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Bez ProxyChecker'a obsłużyłby mi proxy?

Jeżeli masz prywatne proxy, możesz je zasysać normalnie z lity tekstowej i zmienną wstawiać do opcji "Set Proxy".

• Like 1

Nie obraź się, ot tak mi się przypomniało ... "Dołożysz się Pan do wina ? Brakuje mi 2,50 ... A ile już masz ? Noooo, jeszcze nic !" :P

E: Reasumując, jak już będziesz miał frytki to przyjdź po ketchup ...

Edytowane przez Konik^Morski

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Sęk w tym, że "kto pyta nie błądzi" I to napisz markerem na monitorze zamiast takie teksty na forum.

Widzę, że z Tobą pożartować jednak nie idzie, bo od razu palma .... a oceniłem Cię przez moment lepiej, mniejsza z tym. Przechodząc do meritum, przekaz będzie prosty. Zennoposter to soft najlepszy z możliwych, tylko kompletnie nie dla Ciebie. Pytałeś już w tym temacie o każdą linijkę kodu, ktoś więc Tobie zwrócił uwagę, że sobie chyba jaja robisz. Podsyłali Ci poradnik, dziękowałeś, ale zaraz pytałeś o to co tam już wytłumaczono. Powiem Tobie, jak wyglądała moja przygoda z Zenkiem. Cała zima, 24h/dobę nauka, pisanie szablonów i testowanie. To jedyny sposób, setki (!) godzin nauki. Nie zawracaj tu ludziom gitary pytaniami, które jasno wskazują, że się Tobie nie chce uczyć. Sprzedaj ten soft, bo naprawdę nic Tobie po nim. I więcej z Tobą żartować nie będę, bo znów wyedytujesz cichaczem post, w którym wcześniej grzecznie żebrałeś o radę ... a gdy jej nie otrzymałeś to pokazałeś jaki naprawdę poziom reprezentujesz.

EOT.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Spójrz tutaj: https://zennolab.com/en/buy-it-now/version-comparison/

Licencję możesz przenosić samodzielnie w panelu.

O ZenBloga pytaj Sebau, ale na bank w danym momencie może zgodnie z warunkami licebcji pracować 1 kopia.