Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Najprościej zmienić adres w zenku z antigate.com na 2captcha.pl, drugi sposób edycja pliku host i podmiana na IP antigate.com

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

a Czy ktoś próbował zintegrować deatchbycaptcha z Zennoposterem w celu rozwiązania recaptcha2?

• 2 tygodnie później...

Pracuję na nanjnowszej wersji ZennoPostera i często zdarza mi się, że zawiesi się on na jakimś adresie i tym samym blokuje pozostałe wątki. Czy jest jakiś sposób na automatyczne zabijanie tych martwych procesów? Przykładowo włącze na noc, a on godzine pochodzi, zatnie się na adresie jakimś i po zabawie.

Szybki i sprawdzony serwer do GSA, CS czy ZennoPostera - SolidSeoVPS

Pracuję na nanjnowszej wersji ZennoPostera i często zdarza mi się, że zawiesi się on na jakimś adresie i tym samym blokuje pozostałe wątki. Czy jest jakiś sposób na automatyczne zabijanie tych martwych procesów? Przykładowo włącze na noc, a on godzine pochodzi, zatnie się na adresie jakimś i po zabawie.

Czy zawieszka następuję przy skanowaniu kodu, aby pobrać jakiś ciąg znaków? Jeżeli tak to przy wyrażeniach regularnych zamiast "[\w\W]*?" zastosuj jakiś ogranicznik np "[\w\W]{1,10000}" i to powinno załatwić sprawę.

Jeżeli przy normalnym ładowaniu strony spróbuj się pobawić z ustawieniami przeglądarki.

często zdarza mi się, że zawiesi się on na jakimś adresie i tym samym blokuje pozostałe wątki

CPU, RAM, łącze - monitorujesz zasoby ? Czy serwer @ szybko odpowiada ? Czy obrazki captcha są rozwiązywane w "normalnym" tempie ? etc.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Może być to wina błędnie zakodowanego szablonu?

Nie mając wglądu do źródła trudno to jednoznacznie stwierdzić. 

• 2 tygodnie później...

mial ktos kiedys problem zwiazany z bledem aktywacji zenopostera , wszystko bylo ok do momentu gdy zainstalowalem capmonster2 wlaczylem zenopostera i wywala mi blad aktywacji i zebym aktywowal w panelu jednak to nic nie daje , przy przeinstalowaniu programu jest ok ale wtedy wywala mi ten blad na capmonster2. Mozej jest to zwiazane z tym ze licencja na zenka i na capmonster sa na dwa rozne konta?

Mozej jest to zwiazane z tym ze licencja na zenka i na capmonster sa na dwa rozne konta?

Najprawdopodobniej tak, bo ja jak instalowałem capmnostera2 demo na maszynie co mam zenka to od razu mi wykryło, że ta maszyna ma lickę na zenka i sam program wypełnił dane licencyjne capmonstera tymi od zenka.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl