Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Nowa wersja wejdzie pewnie faktycznie niebawem bo ostatnio była spora promocja na zakup zenka. I chyba się kończy na dniach zresztą.

Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014].

Żeby rozwiać wszelkie wątpliwości, to sprawa wygląda tak:

Po zakupie otrzymuje się 6 miesięcy gratis. "You’ll get six-month free updates after buying". Później nawet jak Ci ten czas updatetów minie - to możesz opłacić w dowolnej chwili (nie musisz mieć ciągłości). Sprawdziłem i wszystko w panelu ładnie działa - na początku roku wyjdzie nowa wersja także jak teraz kupicie to na pewno bez żadnych dodatkowych otrzymacie nową wersje + te kilka poprawek, które pewnie będą zaraz po wypuszczeniu wersji 4.0.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

@dMien - tak jak już padło w tym wątku - Plimus aktualnie nie obsługuje PayPala. Ja problem rozwiązałem tak, że napisałem w tej sprawie do supportu ZenPostera, zapytali czy faktycznie inne formy płatności byłyby dla mnie problemem i kiedy potwierdziłem udostępnili możliwość zapłacenia PayPalem bez Plimusa.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Aha, dzięki za informację.

Nie no, ja problemu robić nie będę. Zapłacę Moneybookerem w takim razie.

A warto użyć Plimusa, bo wygląda na to, że dają fakturkę z polskim VAT-em 23%.

Pozdrawiam

-----

No dobra, przeliczyłem się. Fakturka jest wystawiona w USD bez VAT-u. W sumie to głupie by było, żeby US oddał mi VAT, jak Rosjanie i tak by go nie zapłacili.

PS. @sebau wpisałem Twojego refa. ;)

Edytowane przez dMien

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...