Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy to przez mój niski status na forum ale nie mogłem ci PW wysłać :(

Ja miałem skrzynkę zapchaną, teraz puść.

Sytuacja następująca - w pliku .txt mam dane do poczty (adres:hasło:login:port itp). Chce sobie tak ustawić, żeby pobierało mi dane z tego pliku do zmiennych, logowało się na pocztę przez process mail i wyszukiwało maila z danej domeny (też w zmiennej). Jak to ogarnać? Bo logowanie i wyszukiwanie za pomocą zmiennych w process mail coś u mnie nie działa.

spróbuj utworzyć ten krok przez kreator wpisując dane do logowania zamiast zmiennych (w kreatorze zmienne i tak nie działają) a potem podmienić dane na zmienne w już utworzonym procesie - tak zazwyczaj robię i jakoś to działa, ale faktem jest, że ta funkcja chyba nie do końca sprawnie działa i często też mam z nią problemy (albo coś robię źle)

czy jest jakiś ref na zenka

nie wolno robić rabatów

Ale rabaty są.

https://zennolab.com/discussion/threads/christmas-sale.23651/

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Rabaty może robić tylko wlaściciel i to robi parę razy w roku, a nie ten co generuje reflinka, nierozumiem po co dałeś mi ten link.

Sa 3 typy tworzenia ceny produkty przy pomocy reflinka

1. Osoba mająca reflink może obniżać cene produktu o obrębie swojej prowizji ( w AIO tak było)

2. Cena produktu automatycznie jest obniżana, a polecający dostaje stalą prowizję ( przykład CS)

3. Osoba polecająca spzredaje produkt po oficjalnej cenia i dostaje prowizję (Zenno i inne).

A bywają jeszcze większe promocje od tej obecnej? Testowałem demo i wydaje się być bardzo ciekawym programem. Nie wiem kiedy powstał, ale podejrzewam, że nie jest nowy. I w związku z tym jak możecie to dajcie kilka aktualnych opinii o nim lub ewentualnie polećcie jakieś inne zamienniki. Z góry dzięki.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

@pitrazzz, Nie liczyłbym na większe zniżki. Teraz jest już mega tanio. Jeżeli się nie myle to obecna promka jest do 20.12 

Pamiętaj tylko, że jak nie będziesz sam programował szablonów to musisz liczyć sie z dodatkowymi kosztami. ZenBlog np kosztuje obecnie ok 400 zł. Chociaż teraz jak widzę ile czasu i pracy wymaga przygotowanie dobrego szablonu to uważam, że to nie są duże pieniądze.

https://zptemplates.com/zenblog

Edytowane przez Nivels