Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie chodzi o to, że nie ;/

przynajmniej z moją umiejętnością obsługi tej pozycji, to to nie wychodzi tak jak powinno

E:

@Konik^Morski, mam problem 

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik Konik^Morski nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

Edytowane przez Dralik

jest możliwość ustawienia globalnie pauzy po każdej czynności?

po każdej ?? Wolniejszy komp ? Jeśli jesteś zainteresowany, koniecznie daj znać na priv, poszukam jakiegoś złoma u siebie i wymienimy się :)

Ps. ewentualnie zajrzyj do Browser -> Settings

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Wolno chodzi ale po drugiej stronie, nie nadążają się czasem pojawiać pola a nie chcę co chwila wstawiać pauzy.

Edytowane przez pitrazzz

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

Mam następujący problem. Chcę wypełnić formularz rejestracji, ale żeby pojawił się on na stronie należy najpierw z listy rozwijanej wybrać jakąś opcję (pewnie AJAX czy coś w tym stylu). Jeżeli robię to poprzez set value to owszem wybiera opcję, która mnie interesuje, ale nie pojawia się dalsza część formularza. Jedyny pomysł, który działa to kliknięcie tej listy rozwijanej za pomocą Search by Picture, ale jest to rozwiązanie bardzo zawodne.

Nie działa w tym przypadku Rise event => click po wybraniu odpowiedniego pola (czyli listy rozwijanej select). Wie ktoś może jak ugryźć ten problem?

Drugi problem to psucie się templatki. Wspomniany wcześniej kafel Search By Picture w Project Maker działa dość dobrze. Odpalam listę do obrobienia w właściwym Zenniposterze, robi dosłownie kilka udanych rejestracji i nic więcej. Wracam do Project Makera, a Search By Picture już nie działa. O co tu chodzi? Jakiś błąd?

Jedyny pomysł, który działa to kliknięcie tej listy rozwijanej za pomocą Search by Picture, ale jest to rozwiązanie bardzo zawodne.

Kliknij normalnie na powyższy element, następnie w "Keystroke Emulation" wpisz {TAB}fraza

Nie do końca rozumiem. Kliknąć normalnie przy Recording i wtedy Keystrokes?

E: Przez zwykłe Recording działa... Tak się od tego odzwyczaiłem, że nawet na to nie wpadłem. Dzięki!

Co ciekawe i tak robi to przez set value... Ale tu akurat działa..

Edytowane przez janpos

Nie do końca rozumiem. Kliknąć normalnie przy Recording i wtedy Keystrokes?

Może być i przy recording