Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Da się zrobić w ZP takie coś żeby kliknął w tekst (anchor) który jednocześnie będzie zmienną?

Chodzi o to że przygotowałem sobie szablon do pewnego niszowego cms z komentarzami i wszystko jest ok do momentu wejścia na utworzony komentarz w celu zebrania linka.. Gdyby nowo założone komentarze na danej stronie "szły" na samą górę (kolejność od najnowszego do najstarszego) nie byłoby problemu ale jest dokładnie odwrotnie czyli nowo założone są pod tymi wcześniejszymi i teraz pytanie jak w niego wejść? Trzeba kliknąć w anchor który jest tytułem komentarza pobranym ze zmiennej..

Koledzy Rostonix ( moderator forum Zenno i oficjalny support) nagrał dwa video kursy po Zenno.  Nie liczyłem dokładnie ale na oko chyba grubo ponad 30 godzin nagrań gdzie krok po kroku pokazuje każdą funkcje lub opcję dostępna w sofcie + integrację własnych skryptów w szablony. Kupcie sobie

Koledzy Rostonix ( moderator forum Zenno i oficjalny support) nagrał dwa video kursy po Zenno.  Nie liczyłem dokładnie ale na oko chyba grubo ponad 30 godzin nagrań gdzie krok po kroku pokazuje każdą funkcje lub opcję dostępna w sofcie + integrację własnych skryptów w szablony. Kupcie sobie

Video kursy użytkownika Rostonix są po angielsku czy rosyjsku? Foldery z kursami są w języku rosyjskim i nie wiem czy będę w stanie zrozumieć co mówi. Chociaż często wystarczy, że będzie pokazywał co robi i dzięki temu można się dużo nauczyć.