Skocz do zawartości

ZennoPoster 5 - Zautomatyzuj każde zadanie w sieci

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

wysyłasz nie ID captcha ale id ostatniego posta/geta

tu masz video jak to się robi

tylko na filmiku po nieudanym odczytaniu on robi osobna drogę na ponowne odczytanie (dodatkowo ustawia limit ponownych prób, a ty musisz zrobić jedną ścieżkę na raportowanie i powtórne oczytanie. W tym przypadku juz zaleze od tego jak chcesz zęby to działało.

p.s chyba rozumiesz SobiePan dla czego nie warto zakładać nowych tematów a takie coś trzeba pisać w tym temacie, bo inni użytkownicy łatwiej znajda odpowiedzi bo będzie to w jednym miejscu.

Edytowane przez MaxPan

MaxPan,

jesteś pewny, że dobry filmik podesłałeś? Tam tam robi tylko pętlę z 2 + operacje logiczne. Nic więcej.

Dalej nie wiem, skąd mam pobrać ID ostatneigo POST/GET?

Czy mam go wysłać na URL do raportowania niepoprawnych captcha (https://api.dbcapi.me/api/captcha/%CAPTCHA_ID%/report w przypadku DeathByCaptcha)?

Dzięki i pozdrawiam

p

Działa wam odpalanie zewnętrznych programów w ZP 4 MP? U mnie w logu coś krzyczy o nieprawidłowym formacie ciągu wejściowego. W 3 działa mniej więcej... tzn. .exe się odpalają, ale .bat nie (nie wyskakuje też błąd żaden). Jak z tym u was?

NET Frameworka przeinstalowałem i bez zmian.

Edit

Niedziałanie plików .bat było moją winą. Z odpalaniem plików zewnętrznych w 4 musi być związany jakiś bug. Pomogła zmiana ustawień lokalnych w Windows na angielski (USA).

Edytowane przez seonerd

• 2 tygodnie później...

Witam,

uruchamiane szablony na proxy (z proxymarket.pl) traca na skuteczności o 70-80%. Jak ustawiam 'NoProxy' to skuteczność jest - powiedzmy - zadowalająca. Szablony mam z walidacja na rozne okolicznosci wiec tak szybko sie nie wywalają.

Zmienić providera proxy czy co?

Jaką średnio skutecznosc udaje wam sie uzyskac?

Pozdr

p

a ktoś powie mi gdzie / od kogo można kupić gotowe templatki do zennopostera? szukałem w google ale nic konkretnego nie znalazłem.. najlpiej z aktualizacją.

mam zenbloga ale ostatnio cicho ze strony autora a chcialbym coś pod nową wersję..

ZenBLOGa wstrzymywaliśmy ponieważ Zennoposter w wersji 4.0 ma jeszcze trochę bugów, które zgłaszaliśmy ale nie zostały naprawione. Dziś będziemy wysyłać wersje pod Zenka 4.0, bo mimo tych bugów działa i tak lepiej niż na starej wersji - ale o tym napiszę w temacie o ZenBLOGu. Generalnie jak ktoś chce używać szablonów to polecam jednak realizować je pod wersje 4.0 aby nie skakać z programu na program.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Wielki news - Mamy stabilną wersje 4.0 :) - wypuścili w tym czasie co my zenbloga...

wiadomość z zennolab

"Dear friends!

We have released next build of ZennoPoster MP: 4.0.8.0

This build is the official release.

No beta anymore :)

Also pay attention to our new feature: Context Recognizer

It will help you in the fight against Penguin and Panda."

Edytowane przez sebau

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Jeżeli ktoś chciałbym kupić ZP, to do jutra(chyba) jest zniżka dla użytkowników BHW ;)

Use a special coupon BHW on the Plimus payment page and get the special price!

Coupon BHW is valid only for 3 days!

$297 instead of $397 for Professional version

$147 instead of $197 for Standard version

$57 instead of $87 for Lite version

Pozdrawiam,

Patryk.

a propo plimusa - ma jedną wadę nie zapłaci się tam poprzez paypal. Jest na to sposób wystarczy płatność puścić paypalem na

payments@zennolab.com

i w drugim kroku płatności podać ref code czyli np. mój: sebau

pomogę z programem lub dam zniżki na szablony.

Wiele osób natyka się na ten mur płatności związany z plimusem dlatego warto wiedzieć, że jednak da się zapłacić paypalem i nie jest potrzebna np. karta kredytowa czy waluta WMZ :D

Moneybookers działa identycznie jak paypal, strona jest po polsku konto zakładasz w 10 min, doładowujesz środkami online i płacisz. Warto mieć jeśli planuje ktoś kupować coś w Rosji, Ukrainie i innych krajach byłego CCCP.

a propo plimusa - ma jedną wadę nie zapłaci się tam poprzez paypal

Co do plimus to GSA naprzyklad kupujesz przez Paypal i primus, wiec nie do końca tak jak mówisz, zalezę od ustawień samego produktu, wada w tym ze oni płatność paypalem nie zaliczają od razu, ona czeka jako oczekująca kasy z konta nie pobiera. GSA jak kupujesz przez plimus i Paypal czekasz ok 24h na wszytko.

Edytowane przez MaxPan