Skocz do zawartości

[Wykonam] teksty na bloga, opisy produktów? Co mogę dla Ciebie napisać?

Klaudia Wójcik

Rekomendowane odpowiedzi

Ty wiesz co chcesz napisać, ja wiem jak to napisać. Popełniam teksty, które chce się czytać. Umiem odpisywać na maile i wiem co to terminowość. Tworzę chwytliwe nagłówki, wiem gdzie pasuję ironia i humor, a gdzie poważny ton ekspercki. Stawki zaczynają się od 5 zł/1000 zzs

Najczęściej piszę teksty typowo lifestylowe, urodowe, wnętrzarskie, kulinarne. Jednak poradzę sobie również z tekstami wymagającymi większego researchu. Z powodzeniem pisałam już o chorobach wenerycznych, wczuwałam się w rolę eksperta od montażu okien, czy agenta nieruchomości. 

Piszę, bo lubię i umiem to robić. Nie wierzysz? Udowodnię, pisząc tekst próbny. Nie wahaj się o niego poprosić: wojcikklaudia92@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności