Skocz do zawartości

Pytanie o zaplecza pewnej firmy pozycjonerskiej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, znalazłem zaplecza internetowe pewnej firmy pozycjonerskiej i mam do was pytanko. Jesteście w stanie powiedzieć jakim programem są tworzone te zaplecza? Link przykładowego zaplecza: CHACH link Takich zapleczówek znalazłem ponad 40 i każda wygląda tak samo dlatego też podejrzewam, że były tworzone jakimś automatem

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nikt nie chciałby, żeby jego zaplecze było wyciągane na forum.

Ogólnie widać, że to zrobione jest na jakimś autorskim skrypcie php, wątpię żeby to było ogólnodostępne, jest to formatowane bootstrapem.

Automatów do tworzenia czy też obsługi zaplecza znajdziesz niemało, na przykład panel WPis do wordpressa.

I na tym m.in. polega dobre zaplecze. Kopie, ale nie wszyscy wiedzą dlaczego.

Ja rozumiem że chciałbyś żeby Ci ktoś wyłożył na tacy swoją ciężką pracę (informacje zdobyte metodą prób i błędów co działa a co nie), ale czy Ty równie chętnie podzieliłbyś się taką wiedzą gdybyś ją posiadał?

Na większość fraz jakie jest robione tym zapleczem, nie trzeba żadnych wodotrysków, zwykłe blogi WP byle fajnie podlinkowane w odpowiedniej ilości robią robotę. 

A masz pewność że to zaplecze kopie, na frazę najlepszy geodeta pcim górny to promowana stronka jest w topach , ale na poważniejsze frazy nie widzę promowanych stron w topie 

@LatajaceKrzesloZaglady Zamiast wyciągać tu czyjeś zaplecze jest lepszy sposób na promocję swojej strony: Zrób lepsze

Tylko dobrze je ukryj bo ktoś z Twojej konkurencji napisze na forum jak Ty.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jak ktoś robi badziewie to jasne, że nie chce aby wyszło na jaw. Gorzej jak firma pierd***li kocopoły o łajt srajt seło i pełnym profesjonalizmie a potem okazuje się, że SEO z epoki średniowiecza :D . 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie wiem o co ta spina z wyciąganiem zapleczówek na forum. Na rynku jest teraz tyle dostępnych programów do sprawdzania backlinków, że nie jest problemem znalezienie zapleczówek konkurencji. Ja osobiście swoich nie ukrywam bo buduje je na wordpresach z wygasłych domen i w niczym mi to nie przeszkodzi jeśli nawet moja konkurecja się o nich dowie. Nie chodziło mi o ujawnianie zapleczówek tylko o ciekawy sposób ich budowania. Panowie, którym sprawia to problem  albo są z tej firmy pozycjonerskiej  albo swoje zaplecza budują na guestbookach z nadzieją, że się nikt o nich nie dowie. Temat można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności