Skocz do zawartości

Czy to SPAM?

agusha

Rekomendowane odpowiedzi

Postaram się opisać problem (?) jasno i zwięźle:

Strona funkcjonowała przez pół roku jako www.hurghada.republika.pl i została zaindeksowana w google

Po wykupieniu domeny strona widnieje jako www.hurghada.pl (zaindeksowana ponownie w google) i jako www.hurgada.pl

Na 3 podstrony założyłam niedawno subdomeny - część linków prowadzi do adresów podstron część do subdomen (z głownego menu) tj. www.hurghada.pl/bp.html istnieje też pod adresem www.wycieczki.hurghada.pl

No i właśnie, czy nie popełniłam jakieś błędu? Czy przypadkiem nie spamuję i jaki to wpływ ma na przyszłość mojej strony?

Jesli subdomena i domena linkuja do tego samego to moze sie stac tak ze Google podzieli wyniki na te dwie domeny. Czyli duplicate content.

Natomiast jesli postawisz na subdomenach 301 na domene i bedzie tylko jedna, to wsyztsko bedzie w pożadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności