Skocz do zawartości

Pozycjonowanie stron www

Damian1234567

Rekomendowane odpowiedzi

@coolszach jednak nic nie zrozumiałeś z międzywiersza... nikt nie poda Tobie na tacy efektów swojej pracy, żebyś zobaczył jak to jest robione, bo Ty tak chcesz. Nie po to każdy siedzi i robi dziesiątki prób, nie po to chowa swoje zaplecza, linki, katalogi etc. przed robotami typu majestic (a pośrednio przed konkurencją) żeby teraz oficjalnie pokazać, że ja to robię tak i tak - i to jest super skuteczne, a wy moja konkurencjo też tak róbcie, a moja praca pójdzie się bujać...

heloł

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

54 minuty temu, coolszach napisał:

wystarczy domena, znasz taką? możesz podać przykład?

Zaczekaj do do poniedziałku i przypomnij się rano. Pewnie połowa forumowiczów wyślę Ci swojego excel'e z rankującymi miejscówkami z jakich linkują. Dodasz tam linki i efekty murowane. Wystarczą Ci same adresy, a konta sam pozakładasz? Czy może lepiej od razu konta z danymi do logowania?

57 minut temu, coolszach napisał:

resztę sam sobie sprawdzę, czy rzeczywiście jest w profilu pula "trafionych"

O dobrze słyszeć, że sam coś sprawdzisz. Może nam potem "opowiesz" czy były "trafione" ?

58 minut temu, coolszach napisał:

do czego tak naprawdę się przydaje?

Hmm, nie wiem do czego to może się przydawać, może do

59 minut temu, coolszach napisał:

trust

Opowiesz nam na czym to polega i co Ci to daje?

Godzinę temu, coolszach napisał:

wystarczy domena, może masz (macie) jakąś w głowie, która rzeczywiście ma fajny (long tail, z 10+ fraz) wolumen słów organicznych top10 (nawet top50), a fura linków jest z ogłoszeń etc.

Miałem w głowie kilka takich domen, ale wybacz wypadło mi z głowy... pamięć już nie ta..

podawałem trochę przykładów na zamkniętych grupach SEO/SEM (właśnie w tym temacie - linkowania z ogłoszeń, listy, metody dodawania linków nawet jak skrypt nie pozwala...), które jeszcze trzymają się samymi linkami, z tego typu lokalizacji, w wynikach organicznych na fajne frazy... chciałem uzupełnić listę, o inne przykłady trafiając na ten wątek  ...hmm, nikt z Was nie zadał pytania, to pokaż Twoje przykłady, listę i itd. zamiast tego "kulturalne" odpowiedzi j/w... ok :)  powodzenia w Nowym Roku :D

ps.dziękuję życzliwym za dobre przykłady do sprawdzenia, odsyłam listę w podziękowaniu, przyda się do pozycjonowania (raczej lokalnego)

tam zlecam marketing internetowy i pozycjonowanie stron: bizzit.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności