Skocz do zawartości

Serwer dedykowany w USA

intruder2600

Rekomendowane odpowiedzi

A patrzyłeś na jodohost.com?

Penitum 4 2.8Ghz

RAM 512MB DDR2 ECC

Hard Drives 80GB SATA

Monthly Transfer 500GB/month

Dual Gigabit Network cards

Dedicated IPs 2 Free, additional 0.50$/monthly

Managed Backup Space 15GB

Setup $99

Miesięcznie $79

Są też lepsze opcje.

Sama firma porządna. Bardzo dobry support, chat online itp.

Korzystałem wielokrotnie to wiem.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

dzieki wielkie :) ale niestety:

# 6 months minimum contract with 1st and last month payable with order. For Web Server configuration (P4 2.8 GHz, 512 MB RAM, 80 GB SATA), total fee payable with order will be ($ 99.00 + $ 79.00 + $199.00 – First month) + be ($ 79.00 + $199.00 – second month) = $ 655.00.

# Server will be setup within 2 weeks. In some cases earlier delivery is possible but customer must confirm with Sales Department.

wyglada to niesympatycznie, chyba obrobie bank i kupie jednak u mojego faworyta www.netriplex.com ;)

tam za 99$ miesiecznie mam:

Intel Celeron 2.53GHz

256 MB Dual Channel DDR400 RAM

Single 40 GB

100 GB of monthly traffic

po co kupowac VPSa za 50 zl miesiecznie jak mozna miec u nich za 400 zl to samo ? ;) ps. moze byc za 300 ale nawet wtedy pleska nie bedzie ;)

ps. tak mi sie spodobali ze czytam namietnie ich oferte - maja w niej "spam blocker / antyspam" a zaraz obok "email marketing" - dobre :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności