Skocz do zawartości

Zmiana koloru diva kiedy najedzie na inny div

Kabatus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pomoże mi ktoś (lub pokieruje do gotowego skryptu)?

Mam taki problem odnośnie strony www one page,

ikonę menu mam białą, wszystko ok bo top jest niebieski ale problem zrobi się kiedy na dole kolejne pole ma białe tło - ikona znika, jest nie widoczna dla użytkownika a chciałbym aby na tym tle automatycznie zmieniła się na niebieską. 

Ikona jest w menu i footer? Jeśli o to chodzi musisz dodać do kontenera footer np. background:#000

Profesjonalne narzędzia warsztatowe tylko renomowanych marek. Głodny? Łatwe przepisy kulinarne na moim blogu.

Aktualizacja map fabrycznej nawigacji, Polskie menu w Twojej nawigacji.

Możesz sprawdzać w którym miejscu jest scroll przeglądarki i zależnie od tego nadawać klasę elementowi z ikoną czy cokolwiek.

$(document).ready (function () {

var sT = $(this).scrollTop();
  if (sT >= 510) {
    $(".menu-ico").addClass("blue")
  }
  $(window).scroll (function () {
    var sT = $(this).scrollTop();
    if (sT >= 510) {
      $(".menu-ico").addClass("blue")
    } else if (sT < 510) {
      $(".menu-ico").removeClass("blue")
    }
  });

});

DesignBox - projektowanie stron Konin w najlepszym wydaniu. Ponadto tworzenie sklepów internetowych, migracje, optymalizacja, usługi graficzne. Działalność prowadzona nieprzerwanie od ponad 9 lat. Solidnie i w normalnej cenie.

Stabilny hosting w normalnej cenie i tanie odnowienie domen *.pl - SeoHost

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności