Skocz do zawartości

Moja Strona

faqim

Rekomendowane odpowiedzi

Ten dźwięk przy najeżdżaniu kursorem na flagi przyprawia o dreszcze.

Generalnie mam chyba awersję do stron opartych na flashu.

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Mi się wizualnie strona podoba, mam natomiast kilka uwag:

- sam pomysł działu galeria w przypadku tej strony chyba trochę nie na miejscu, stąd to już chyba tylko krok do portfolio?

- kogo obchodzi gdzie parkował vw t4 w momencie robienia zdjęcia? (dział transport)

- w angielskiej wersji, w pozostałych pewnie też w dziale galeria po kliknięciu na zdjęcie pojawia się polski napis proszący o cierpliwość

Generalnie to chyba drobiazgi, sam bym lepszej strony nie zrobił.

Mi się wizualnie strona podoba, mam natomiast kilka uwag:

- sam pomysł działu galeria w przypadku tej strony chyba trochę nie na miejscu, stąd to już chyba tylko krok do portfolio?

- kogo obchodzi gdzie parkował vw t4 w momencie robienia zdjęcia? (dział transport)

- w angielskiej wersji, w pozostałych pewnie też w dziale galeria po kliknięciu na zdjęcie pojawia się polski napis proszący o cierpliwość

Generalnie to chyba drobiazgi, sam bym lepszej strony nie zrobił.

DOBRE UWAGI! DZIĘKI.

Zmienie dzwięk bo widze że nikomu raczej sie nie podoba. A nie jest najleprzej jakości bo chce żeby jak najszybciej sie stronka otwierała bo wszystko jest w jednym pliku - oprócz dużych zdjęć w miarę szybko postaram sie wprowadzić zmianki. Jakbyście coś jeszcze zauważyli co drażni to piszcie bo chce Stronkę dopracować Pozdrawiam!

nad którą pracowałem od marca br.

Tyle czasu i przekroczony limit...

Ech czy nie lepiej było ksiażkę poczytać...

Kadzielawski strona jest w budowie i nie będe narazie płacił za server pozdrawiam!

No dzisiaj udało mi się stronkę zobaczyć.

Nie to abym sie czepiał, ale strona trąca fantasy.

Wyobraźć sobie osobę, zmatrwioną śmiercią kogoś bliskiego...

Zapłakaną...

Szukającą usługi należącej do niezbyt przyjemnej...

A tu mi dają jakąs muzyczkę, krzyże na karzdym miejscu, czarne zachmurzone niebo

- no to mnie dołuje juz kompletnie.

IMHO - poniosło Cię kolego, radosna twórczość i chec zrobienia czegoś ładnego.

Propozycja.

Strona statyczna, bez muzyki, w skali szarości, ale nie czarne tlo.

Strona zdecydowanie tekstowa, czyste informacje (to masz nawet nieźle opracowane) nikt nie zozczytuje się namiętnie w takich sytuacjach.

Kontakt na każdej podstronie w stopce, wszak naważniejsze aby zadzwonił - prawda?

Pozdrawiam

No dzisiaj udało mi się stronkę zobaczyć.

Nie to abym sie czepiał, ale strona trąca fantasy.

Wyobraźć sobie osobę, zmatrwioną śmiercią kogoś bliskiego...

Zapłakaną...

Szukającą usługi należącej do niezbyt przyjemnej...

A tu mi dają jakąs muzyczkę, krzyże na karzdym miejscu, czarne zachmurzone niebo

- no to mnie dołuje juz kompletnie.

IMHO - poniosło Cię kolego, radosna twórczość i chec zrobienia czegoś ładnego.

Propozycja.

Strona statyczna, bez muzyki, w skali szarości, ale nie czarne tlo.

Strona zdecydowanie tekstowa, czyste informacje (to masz nawet nieźle opracowane) nikt nie zozczytuje się namiętnie w takich sytuacjach.

Kontakt na każdej podstronie w stopce, wszak naważniejsze aby zadzwonił - prawda?

Pozdrawiam

Dzięki za informacjie napewno z czegoś z korzystam! również pozdrawiam =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności