Skocz do zawartości

Jak sprawdzić czy warto na stronie umieścić linka do mojej domeny

Lacki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak w temacie jak sprawdzić czy warto umieścić linka na innej stronie prowadzącego na moją, mam u kolegi możliwość umieszczenia linka a nie wiem czy warto kiedyś był pagerank teraz to już nie wiem czym się kierować przy wyborze stron na których mógłbym umieszczać linki do mojej strony aby poszła w górę w google.

jak nie zaspamowana miejscówka, prawie naturalny link to warto, nawet jak nie pomoże to raczej nie zaszkodzi, oczywiście jeśli to nie 1 strona onet-u, to jakiś spektakularnych sukcesów z jednego linka bym nie oczekiwał.

Tak jak mówi MaxPan to kwestia doświadczenia. Na to czy link działa składają się dziesiątki czynników. Na pewno może Ci pomóc sprawdzenie majestica, ale to i tak o niczym nie świadczy jak nie masz wiedzy. Hmm, możesz wewntualnie sprawdzić czy strona jest zaindeksowana w Google (site:).

14 godzin temu, Lacki napisał:

jak sprawdzić czy warto umieścić linka na innej stronie prowadzącego na moją

Najlepiej zamieścić link i obserwować. Jedyny skuteczny sposób.  Wszystkie inne metody obarczone są błędem. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności