Skocz do zawartości

Szybki, tani hosting dla kilku stron

cannot

Rekomendowane odpowiedzi

Zamierzam zmienić obecny hosting, od nowego oczekuję:

-darmowego SSL,

- szybkości

- pojemności ok. 50GB

- miesięczny transfer ok. 50 GB

- limit domen ok 10

- możliwości instalacji aplikacji webowych poprzez Direct Admin

możecie zaproponować jakiś hosting spełniający powyższe wymagania ?

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

34 minuty temu, Carnagge napisał:

Hosting kolegi z tego forum

"hosting brązowy" za 61zł by mi odpowiadał ale do tego trzeba chyba doliczyć SSL za 29zł

Teraz zauważyłem, w ofercie mają 61zł na rok a jak przechodzę do zamówienia to jest 8,13 miesięcznie a to przecież 97,56zł.

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

9 godzin temu, jimmi napisał:

swits ma chyba darmowe ssl w cenie

Tak ten Lets'encrypt i w ofercie https://blutu.pl/ dla domen i subdomen.

---

Przy okazji Jakub < człowiek bokujący z tej firmy > stanowi najlepszy BOK hostingowy z jakim dotychczas się spotkałem.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dostałem odp. od suportu: do ceny serwera należy doliczyć cenę certyfikatu SSL. Certyfikat generowany jest dla jednej domeny.

Za obecny hosting płacę 100zł netto rocznie ale SSL jest w cenie i nie ma ograniczeń co do liczby domen a tu 29zł na jedną domenę to lekka przesada.

58 minut temu, cannot napisał:

a tu 29zł na jedną domenę to lekka przesada.

Co do tych "przesad", to jedz do dowolnego  McDonald's zamów 9 nygusów + frytki + małego hamburgera i zapłacisz pod 30 zł i też powiesz, że to przesada ?
Są darmowe certyfikaty i płatne i to nie jest to samo.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion Za hosting 61zł + 10 domen po 29zł razem daje 351zł  a obecnie  mam to za 120zł więc dla mnie jest to duża różnica. Możecie coś jeszcze polecić ?

Oczekujesz "Szybki, tani hosting dla kilku stron" ! Ludzie nauczcie się się w końcu, ze nie wszystko jest darmowe

17 minut temu, cannot napisał:

Za hosting 61zł + 10 domen po 29zł razem daje 351zł

351zł / 364 = 0,9 dziennie za 10 domen.   Planty certyfikat ten za 29 zł jest certyfikatem z jakaś tam gwarancją zwrotu kasy na wypadek czegoś tam. Poza tym co to za cena 29 zł na rok  =   0,07 dziennie za certyfikat SSL.

19 minut temu, Mion napisał:

Oczekujesz "Szybki, tani hosting dla kilku stron" ! Ludzie nauczcie się się w końcu, ze nie wszystko jest darmowe

Po pierwsze, nie potrzebuję jakiejś tam gwarancji na wypadek czegoś tam....

Po drugie, podałem swoje oczekiwania więc nie rozumiem czemu chcesz mnie przekonać do płacenia więcej, niż płacę do tej pory. (nigdzie nie napisałem, że chcę darmowy hosting)

Po trzecie, świetny "chłyt" marketnigowy z przeliczaniem wszystkiego na jeden dzień ;) Jak idziesz do MC też tak robisz ?

16 minut temu, cannot napisał:

Jak idziesz do MC też tak robisz ?

Jak idę do MCD i placąc za bułkę 9 zł jednorazowo  a za hosting 29 zł na rok, to wiem, ze hosting jest bardzo tani.

18 minut temu, cannot napisał:

Po drugie, podałem swoje oczekiwania więc nie rozumiem czemu chcesz mnie przekonać

1 godzinę temu, cannot napisał:

a tu 29zł na jedną domenę to lekka przesada.

Wiec możne zachowaj swoje opinie co do cen dla siebie

15 minut temu, Mion napisał:

Wiec możne zachowaj swoje opinie co do cen dla siebie

A od kiedy nie można wyrażać swoich opinii na tym forum ? Wciągasz mnie w jakąś dziwną dyskusję, która nie jest rozwiązaniem mojego tematu. I jak jedni liczą sobie za certyfikat 29zł (10x29=290zł rocznie) a drudzy 0zł to mój wybór jest prosty a tak jak napisałem wcześniej, nie potrzebuję jakiejś tam gwarancji na wypadek czegoś tam.

15 minut temu, cannot napisał:

A od kiedy nie można wyrażać swoich opinii na tym forum ?

Ty wyraziłeś i ja wyraziłem, wiec jaki Masz porblem ? Sam się wciągasz w "dyskusję" dopowiadając na moje RE. Wszak nie zamieszczałem odpowiedzi w formie pytań!

Podalem adres hostingu z darmowym certyfikatem w niskiej rocznej cenie: https://blutu.pl/premium-pakiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności