Skocz do zawartości

Dostawca usługi Premium SMS - jaki?

OSM

Rekomendowane odpowiedzi

DotPay.pl wypowiedział umowy osobom, które rozliczały się na umowę o dzieło, dlatego szukam nowego dostawcy usługi SMS Premium. Nie mam dużych wymagań jeśli chodzi o wachlarz usług - korzystam jedynie z rozsyłania kodów dostępu do strony (SMS MO).

Rozważam obecnie dwie firmy: CashBill.pl i HomePay.pl

Chętnie poznałbym opinie osób, które współpracują z w/w firmami. Ewentualnie propozycje innych, sprawdzonych przez Was firm mile widziane :)

Widziałem na PiO reklamy nowych graczy na rynku SMS Premium: MyBill.pl i iCash.pl jednak nie udało mi się znaleźć opinii na ich temat, dlatego mój wstępny wybór zawęziłem do Cashbill i Homepay.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Znajdzie się coś sprawdzonego oprócz Homepay.pl dla osób prywatnych?

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

• 2 tygodnie później...

Pozwolę sobie podbić, zwłaszcza dla @OSM i @MaxPan

Jest problem z wypłatami z homepay. Szczegóły i informacje od poszkodowanych znajdują się pod adresem 

https://forum.rootnode.pl/topic/464-homepaypl-brak-wypłat/ 

Właściciel w simpleideas.pl - serwery, migracje, SEO, optymalizacja wydajnościowa i pagespeed, odwirusowywanie

Polecam serwery VPS oraz hosting z oferty webh.pl - 20% rabatu z kodem PROMO777.

Sprawdź także niezależne forum o hostingu.

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Panowie czy w ciągu roku zaszły jakieś zmiany na rynku Premium SMS? Pojawił się jakiś godny zaufania gracz, u którego warto aktywować rozsyłanie kodów w SMS Premium?

DotPay.pl na swojej stronie polecał SmartPay.pl Umożliwiał nawet automatyczną migrację. Okazuje się, że oni też nie podpisują umów z osobami bez DG. Wyjątek stanowią studenci i uczniowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności