Skocz do zawartości

Śnią mi się meta tagi, linki.... czy to juz czas?

lolki

Rekomendowane odpowiedzi

Moj pierwszy i ostatni sen zwiazany z komputerem ktory pamietam mialem w wieku 12 lat, kiedy to rodzice miali mi kupic pierwszego PC. Ja z nimi nie pojechalem i zamiast PC przywiezli amige 1200, ktora zaraz sie popsula. Wstalem zalany potem :)

U mnie akurat przewazaja sny erotyczne :P ale i tak mam ich za malo :)

a do mnie nawet na wakacjach dzwonia max po 2 dniach...

w zleszlym roku dzownila do mnie laska ze jaksi temat na jednym z for jest do usuniecia i musze interwnioeac bo jakas klutnia itp.

wie nie ma szans na odpoczynek :/

oczywiscie nie narzekam, ale codziennie magnez i inne tableti lykma zeby nie zlapac jakies nerwicy czy cos...

ale naszczecie duzo osob tu tak ma :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

mnie swego czasu sniły się takie pierdoły, że znajomi chcieli to spisywać i Franz Kafka przy mnie to byłby nic :)

ale wracajac do tematu, to jak spędze nad czymś kilka dni (ale całe dnie) to mam w nocy koszmary. Kiedyś jak 3 dni wisiałem nad rysunkami technicznymi (zaliczenie na polibudzie) to w nocy mi się snili wszyscy ludzie zwymiarowani. Mieli z boków linie wymiarujące z liczbą mm wysokości, szerokości itp itd

a ostatnio kilka dni spędziłem nad prostowaniem ściany w moim nowym mieszkaniu, to w nocy śniło mi się, że wszystko gipsowałem. Jak było krzywo to sie strasznie przewracałem w łóżku i budziłem.

dotychczas jeszcze serpy nie śniły, chociaż phpy już się zdażyły. chyba za mało czasu nad tym spędzam ;P

Ale dlaczego ta gadka jest w dziale Dowcipy? Prosimy założyć kategorje "Uzależnienia i choroby psychyczne:)"

kurka wodna, cała noc mi się śniły koszmary że dostałem bana w google... i tak zawsze przed 25, obudziłem sie o 4 nad ranem i od razu sprawdzałem, mail, czy reklamy się wyświetlają, czy mogę się zalogować na konto.

hee ale tak to jest jak się dla AdSense rzuciło studia/prace/dziewczynę/wyprowadziło się z domu... :D

nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności