Skocz do zawartości

Propozycje rozwoju LinkTak.pl

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Potwierdzam, że coś nie tak jest z kredytami przy edycji przelewu (nie sprawdzałem jak to jest przy nowych przelewach). Dzisiaj zmieniałem datę jednego przelewu o 4 miesiące i system mi nic nie pobrał ;) Dla mnie spoko, ale gdybym siedział cicho to byłaby krótkowzroczność, bo jak @okazwłoka nie będzie miał z tego kasy to zawinie system i tyle będzie z tej zabawy.

Domen faktycznie w tym miesiącu sporo przybyło. To dobrze dla linkujących, bo mogą liczyć na większe zróżnicowanie. Mam tylko nadzieję, że zgodnie z założeniami jest kontrolowana ilość stron na IP, żeby nie było jak w Statlinku, gdzie na jednym IP stoi 700 domen ;) 

Nie wiem jak innym, ale mi by się przydał eksport "Link error" żebym wiedział co gdzie szukać :)
Przy kilku stronach nie jest to problem bo co to przejrzeć 10-20 stron, ale jak już ktoś ma pokaźną ilość to niestety znaleźć linki, które nie działają to katastrofa, już pomijam fakt, że nie zawsze rozumiem te errory ;-) 

• 2 tygodnie później...

Mam uwagę do transferów. Przy dodawaniu daty, ustawia koniec na wybranym dniu, godzinie 00:00. Czyli transfer kończy się de facto wraz z rozpoczęciem dnia, w którym powinien się kończyć. Wolałbym by to była godzina 23:59 tegoż dnia.
Teraz działa to tak, że dodam np. transfer 30 dniowy, skasuje mi za niego prowizję, po czym okazuje się, że muszę dodać jeszcze jeden dzień, by było to rzeczywiście te 30 dni. No i znowu prowizja, za zmianę transferu.

• Like 1

Cytat

- masowej zmiany parametrów linków w ramach zestawu (max ilość linków, okresowa ilość przydzieleń itp)

Na to chyba czekamy najbardziej. 

Oka, bardzo proszę też o wyświetlanie grup linków domyślnie w kolejności alfabetycznej. Nawet nie ma potrzeby robić klikalnego sortowania po innych kryteriach, byle po prostu zamiast wyświetlania obecnego było alfabetyczne - obecnie podobnie nazwane grupy z np. tym samym przedrostkiem są porozrzucane po całej liście.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 2 tygodnie później...

Obecnie w systemie bardzo dużo się dzieje, nie da się wszystkiego ogarnąć na raz. Proszę o cierpliwość, zamykamy sprawę moderacji i nowych zasad związanych z przyjmowaniem stron wydawców, bo wszystko zaraz poszłoby na jakość, a nie ilość - te zmiany są z myślą o linkujących

Przy każdym linku z moich podstron mam informację o co najmniej 1 linku wychodzącym a czasem nawet 2. Rozumiem, że za to mam mniej przyznanych punktów. Miałem wtyczkę społecznościową FB komentarze, ale po usunięciu liczba linków się nie zmniejszyła. Przeglądam na wiele rożnych sposobów i wygląda mi na to, że system liczy w tej sposób reklamy AdSense albo Tradedoubler. Czy to tak powinno być?

Przeliczenie parametrów onsite trwa przynajmniej kilka dni. Najlepiej podeślij info z przykładowymi ID podstron, sprawdzę wtedy dokładnie.

Dopasowanie po treści w systemie działa tylko dla pojedynczych wyrazów, przydałaby się także możliwość dopasowania dla fraz minimum 2-wyrazowych, gdyż często jeden wyraz to za mało by dobrze dopasować tematykę.

Wielkie dzięki Oka za masową edycję. Proszę dodaj jeszcze w kodzie listy grup linków by wyświetlane grupy były alfabetycznie zamiast obecnej kolejności.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 2 tygodnie później...
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności