Skocz do zawartości

Propozycje rozwoju LinkTak.pl

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Anmato napisał:

brakuje podawania danych o zapotrzebowaniu kategorii na nowe sloty

Jest ta funkcja, tylko lista jest rzadko aktualizowana. Z głównego panelu trzeba wejść w "Strony" -> "Dodaj nową stronę" i wtedy na górze mamy listę. Obecnie (stan na 17.04.2019) prezentuje się to tak:

Moda i Styl (10.46%)
Biznes i ekonomia (8.7%)
Wielotematyczne (6.94%)
Reklama i Marketing (6.84%)
Internet (6.82%)
Edukacja i Wiedza (6.51%)
Przemysł (6.35%)
Społeczeństwo (6.3%)
Rozrywka i czas wolny (6.3%)
Media i Wiadomości (6.27%)
Kultura i Sztuka (6.13%)
Prawo i Polityka (6.02%)
Dom i Mieszkanie (2.88%)
Nieruchomości i Budownictwo i Architektura (2.03%)
Zdrowie i Uroda i Dieta (1.92%)
Elektronika i Komputery (1.42%)
Banki i Kredyty (1.35%)
Motoryzacja i Transport (1.13%)
Kuchnia (0.86%)
Sport (0.82%)
Rodzina (0.8%)
Turystyka i Noclegi (0.75%)
Grafika i Fotografia (0.72%)
Telefony i GSM (0.62%)
Ogród (0.56%)
Zwierzęta (0.31%)
Film i Muzyka (0.17%)

• Like 1

Moim zdaniem warto by było obniżyć zakresy TF dla wszystkich StatRanków, gdyż widzę że była jakaś konkretna aktualizacja parametrów i znacząco poleciały u mnie TF na wszystkich stronach. Zakładam, że nie tylko u mnie.

Przeglądając przydzielenia linków widzę czasami takie zawieszone na "W kolejce do opublikowania..." gdzie ten stan trwa już miesiąc a nawet lepiej nie wiadomo czemu. Może warto wprowadzić jakiś mechanizm który by takie zawieszone przydzielenia odnajdował, po x dni wycofywał i próbował przydzielić na innej domenie?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

@Anmato

- system działa tak, że wystarczy wpisać część słowa np. reklam i wtedy będzie dopasowanie do reklam, reklama, antyreklama, reklamy itd.

-  zapotrzebowanie jest podane

- opcja podmiany linków działa dobrze. Jeśli masz literówkę, to ją poprawiasz i zapisujesz, wtedy literówka zostanie podmieniona na jeden ze zdefiniowanych adresów. Mogę też dać opcję ręcznej podmiany dla każdego linka - nie widzę problemu.

@lj2m - TF spada gdy strona nie jest linkowana. U mnie to co nielinkowane pospadało też ostro. Linki znikają z publicznych miejscówek.

Ogólnie działam i poprawiam różne funkcje w systemie.

Dzisiaj doszła opcja automatycznego zgłoszenia do addurl.i4a.pl.

Konsola to konsola - byłoby pięknie, gdyby wszystko tam było pokazywane.

A co do mocy - każdy ma swoje zdanie - ja widzę wzrost zainteresowania systemem, a stali klienci zwiększają ilości wynajmowanych punktów do linkowania nowych projektów.

• 2 tygodnie później...

Dzisiaj kosmiczne wzrosty na wszystkich frontach, jechane 100% Linktakiem, Oka, coś podreperowałeś w ostatnich dniach czy to przypadek? Rośnie mi tam gdzie mieszałem i gdzie nie mieszałem, stąd pytanie.

2019-07-09 18_08_38-Panel Administracyjny.png

Edytowane przez Anmato

Może to jakieś zmiany w Google, bo też widzę trochę zmian na + i też z linkataka. Ale w samym linktaku nic nie zmieniane było już dawno :)

Dnia 10.07.2019 o 11:27, okazwłoka napisał:

Może to jakieś zmiany w Google, bo też widzę trochę zmian na + i też z linkataka. Ale w samym linktaku nic nie zmieniane było już dawno :)

może po prostu dodane mocniejsze domeny do systemu :D

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Tak jest, to właśnie moc stron systemowych. Nie chciałem tego pisać głośno, bo ludzie się rzucą na system... 

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności