Skocz do zawartości

Propozycje rozwoju LinkTak.pl

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie było takiej opcji i nie ma, ale noszę się z zamiarem wprowadzenia tego, miałbym wtedy łatwiej analizować skuteczność.

Fajnie zapowiada się od strony reklamodawcy, przeglądałem na szybko wyszukiwarkę, jak działa. Wydaje się ok, po weekendzie będę miał więcej czasu to na pewno wykorzystam też trochę pubktów na linki z ręcznego wyboru :) 

Jeśli chodzi natomiast o rolę wydawcy, to proponowałbym aby zrobić jakiś ranking (np top50) najczęściej wyszukiwanych fraz w fukcji wyszukiwarki, by wiedzieć czego reklamodawcy potrzebują i móc tworzyć zaplecza pod zapotrzebowanie ręcznie wybieranych linków.

@okazwłoka, da się zrobić?

Dawid

Gotowe artykuły SEO dostępne od ręki!

ZAPRASZAM

Funkcja została wprowadzona, można teraz śmiało sprawdzać jakie frazy są wyszukiwane i robić pod te frazy stronki :) 

Funkcja została wprowadzona, można teraz śmiało sprawdzać jakie frazy są wyszukiwane i robić pod te frazy stronki :) 

• Like 1

Ważna informacja, na razie zaznaczam głośno, ale prawdopodobnie ostatniego marca z systemu zostaną usunięte strony, które nie mają wersji responsywnej.  Także niestety strony bez responsywności muszą zostać zaktualizowane. Od 1 kwietnia Google oficjalnie nie będzie takich stron indeksować.

Nie wiem nawet jak sprawa wygląda w systemie, ale wygląda na to że jeśli takie strony są, to jest niewielka ilość.

6 minut temu, okazwłoka napisał:

Ważna informacja, na razie zaznaczam głośno, ale prawdopodobnie ostatniego marca z systemu zostaną usunięte strony, które nie mają wersji responsywnej.  Także niestety strony bez responsywności muszą zostać zaktualizowane. Od 1 kwietnia Google oficjalnie nie będzie takich stron indeksować.

Nie wiem nawet jak sprawa wygląda w systemie, ale wygląda na to że jeśli takie strony są, to jest niewielka ilość.

Zrobisz jakiś komunikat systemowy dla stron, które nie spełniają wymagań?

Tak, na pewno. Sprawdzę to w najbliższym czasie i będzie więcej wiadomo, może nawet niepotrzebnie zasiałem panikę :D 

Wczoraj została dodana opcja w projektach (linki). Teraz jako dodatkowy parametr można wybrać ilość linków wychodzących (poza systemowymi) dla podstron.

Czy jest jakaś opcja żeby przy wyszukiwaniu linków były oznaczane podstrony gdzie mamy już zamieszczonego linka manualnie?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Czy powyższa opcja została wdrożona?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Takie podstrony nie są wyświetlane dla danego projektu przy wyszukiwaniu. Dodam w następnym tygodniu oznaczanie podstron jeśli na podstronie jest link z grupy linków.

• Like 1

Może nie bezpośrednio z propozycjami rozwoju systemu, ale napisałem krótki poradniczek, a może bardziej informację o możliwości wykorzystania PP do łatwiejszego zdobywania nowych klientów, może oczywiste, ale może nie dla wszystkich:

https://xn--okazwoka-bpb.pl/index.php/2021/03/04/wydawco-linktak-pl-mozesz-zaproponowac-klientowi-darmowy-test/

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności