Skocz do zawartości

Jak to jest z czytanie ajaxa i javascriptu przez Google?

studioczystosci

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim,

Czy ktoś z Was ma doświadczenia w SEO technicznym czyli optymalizacji aplikacji pod SEO, która została napisana w Scali? Jest napisana aplikacja w Scali a dokładnie formularz bardzo zaawansowany i zastanawiam się dlaczego w Google cache nie widać wszystkiej treści i nagłówków. Z tego co czytałem na blogu Góralewicza, który zna się bardzo dobrze na optymalizacji SEO technicznej On robił test kilku etapowy w którym badał kilka elementów https://goralewicz.com/blog/javascript-seo-experiment/ ja sprawdzałem kilka etapów i nie zgadza mi się etap z cache Google, gdzie nie widać danych które są ukryte w spojlerze. Etap z tekstem unikalnym pokazuje się w Google na 1 miejscu ale może to wynikać, że Google wiąże stronę contextowo bo jest liderem numer 1 w bardzo konkurencyjne branży w PL. Ja sprawdzić co widzi Google oprócz GSC? Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Ja zawsze w sprawdzam w samej wyszukiwarce: wpisuję site:domena intext:fragment tekstu pod spojlerem 

i od razu widać czy ten tekst jest zaindeksowany czy nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności