Skocz do zawartości

Nie widać żadnych efektów prac optymalizacyjnych

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuje Wam Panowie, że tak powiem "wespół, zepół by żądz moc módz wmódz"

1.  Poradnik przesłany dotyczy wersji 1.5 a to jest 1.6.1.8 i proponowany moduł niewystępuje

2. Nie jestem z UP, no, dalej masz rację, nigdzie się nie wybieram, przynajmniej nic o tym nie wiem, jeszcze

3. Arkaszka mnie zdemaskował okrutnie, chyba darmowe blogi na zaplecze to nie jest najlepszy pomysł, nie ma kasy-narazie brak efektów, brak doświadczenia z kija nie strzelę, chyba.

4. Powtarzam, brak dostępu do ftp

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1 godzinę temu, antaba napisał:

Poradnik przesłany dotyczy wersji 1.5 a to jest 1.6.1.8 i proponowany moduł niewystępuje

Jakikolwiek sposób do edycji sekcji head w Preście.

Nie jestem z UP

Czyli dofinansowanie dostlai z UP na sklep?

nigdzie się nie wybieram, przynajmniej nic o tym nie wiem, jeszcze

Czyli jednak pseudoseowiec :D? 

Arkaszka mnie zdemaskował okrutnie, chyba darmowe blogi na zaplecze to nie jest najlepszy pomysł, nie ma kasy-narazie brak efektów, brak doświadczenia z kija nie strzelę, chyba.

Nie są takie złe ale wymagają dużo czasu aby urosły, zyskały moc. Ale generalnie strategia typu nie ma kasy -> nie ma inwestycji w seo to złe koło, bez inwestycji nie ma kasy.

1. Mówiłem już, że nie mam dostępu do ftp, nie mogę edytować pliku index.php, index.html w sekcji HEAD

2. Te małżeństwo dostało pieniądze z UP

3. Pseudoseowiec, oj,oj, od pracownika się tą wiedzę po prostu wymaga, nikt tu nie powiedział, że "jestem seowcem" , mogę być człowiekiem z miasta, ewentualnie.

4. Może się uda przekonać, trzeba na chwilę obecną "działać" za free

53 minuty temu, antaba napisał:

1. Mówiłem już, że nie mam dostępu do ftp, nie mogę edytować pliku index.php, index.html w sekcji HEAD

2. Te małżeństwo dostało pieniądze z UP

3. Pseudoseowiec, oj,oj, od pracownika się tą wiedzę po prostu wymaga, nikt tu nie powiedział, że "jestem seowcem" , mogę być człowiekiem z miasta, ewentualnie.

Nie przyjmij tego źle ale:

1. Jak masz coś robić = musisz mieć dostępy.

2. Dostało i po prostu im nie zależy, kasa jest w kieszeni, a co dalej będzie mniej ważne.

3. Od pracownika się wymaga, ale pod warunkiem że pracownik wie o co chodzi i odpowiednio mu się za to płaci.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

A ja myślę, że:

1. Jeżeli Twoje działania są tak chaotyczne jak wypowiedzi - możesz odnieść sukces, G się nie pozna, że to profesjonalne działanie.

2. Nie ma kasy to trzeba mieć cierpliwość. Poświęcić musisz czas na ręczne linkowanie, udzielanie się na forach.

3. Koledzy, jestem pełen uznania. Jeżeli udzielacie odpowiedzi, staracie się pomóc, a w odpowiedzi dostajecie "ciepłe słowa" to oznacza, że pójdziecie do nieba :) 

4. W tym przypadku nie ma dobrych rad, za to jest cała masa sprzeczności. Sklep powstał i co? Ktoś go zrobił i nie dał dostępu? Nie rozumiem zupełnie. Wygląda to tak, jakby ktoś przyjechał autobusem do mechanika i zażądał naprawy samochodu, bez udostępniania samochodu :)

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

35 minut temu, Toto napisał:

i zażądał naprawy samochodu, bez udostępniania samochodu

Oj tam, czepiasz się.

Kiedyś mieliśmy propozycję od jednej z firm że chcą być u nas reklamodawcami.

Ale naszych kodów śledzących nie chcieli zainstalować bo oni są uczciwi i w raporcie nam wszystko przekażą, więc po co kody śledzące?

swoją drogą ma pozycjonować, a nie grzebać w sklepie, szczególnie jak nie za bardzo wie co zrobić. Nawet darmowe zaplecze, musi być podlinkowane aby działało, to nie tak, że zrobimy 30-40-50 blogspotów, wrzucimy po 3 arty, w nich po 3 linki i już jesteśmy królami serpów.

Nawet jak kupimy sobie jakiś soft i dodamy te "zaplecze" do pierdyliarda miejscówek z bazy podstawowej, to nie oznacza ze będzie w nich moc, bo większość linków zniknie, nie zostanie zaindeksowana, albo będzie miało wartość bliską 0..... itd.

Oczywiście zostaje jeszcze tkz długi ogon, albo robienie ruchu w inny sposób, 

2 godziny temu, Arkaszka napisał:

swoją drogą ma pozycjonować, a nie grzebać w sklepie

Dokładnie tak. A jeżeli sklep jest świeży to 2 miesiące "lekkiej pracy" efektu nie przyniesie. Tym bardziej, że w branży "sklepy internetowe" wcale nie musi być łatwo, chyba, że sklep oferuje produkty niszowe - ale wówczas wystarczyło by niewiele.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl 

Tydzień mija więc może urlopy właścicieli się skończą. Możesz zacytować im wpisy z forum,że bez podstawowych dostępów to można sobie co najwyżej sklep przeklinać a nie pozycjonować czy optymalizować

Wysłane z telefonu

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Dostępu może nie być w takim razie zmiany optymwlizacyjne trzeba zlecić firmie,  która sklep robiła.  Najważniejsze w pozycjonowaniu sklepów to wiedza, doświadczenie i kasa.  W zależności od branży wymagania rosną. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Takie wątki powinny być w koszu,jak Ci się auto rozpierdzieli (oklepany przykład) to wchodzisz na forum mechaników i prosisz o rady? A na sugestię, że potrzebna jest duża wiedza stwierdzasz, że "dasz radę" zrobić coś na co inni pracowali 10 lat.

No i jeszcze chcesz to zrobić nie mogąc otworzyć maski.

Powodzenia

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Powiem wprost nie wymijająco, cytując klasyka, takie rady powinny być w koszu.

1. Zamieszczać wpisy w katalogach, w komentarzach na forach, blogach trzeba mieć wiedzę seowca 73 letnim doświadczeniem?

2. Optymalizować tytuł, meta descrption i linkowanie wewnętrzne, panie, noooooooo, to już należy zlecić te zadanie wyspecjalizowanej agencji

3. Byłem pewien, że znajdę tu porady sztukmistrzów, coperfieldów, czarodzeji i innych magów, revau a Ty nie czytasz z ruchu warg?

Proszę administratora o zamknięcie tego tematu

41 minut temu, antaba napisał:

1. Zamieszczać wpisy w katalogach, w komentarzach na forach, blogach trzeba mieć wiedzę seowca 73 letnim doświadczeniem?

Każdy seowiec wie, ze takie działania nic nie dają.

2. Optymalizować tytuł, meta descrption i linkowanie wewnętrzne, panie, noooooooo, to już należy zlecić te zadanie wyspecjalizowanej agencji

Optymalizacja tytułu, meta description nic nie daje. Do optymalizacji linkowania wewnętrznego trzeba mieć 73 letnie doświadczenie seowca. Jeśli nie będziesz miał doświadczenia i spier-dolisz to przyjdziesz tu na forum i będziesz pytał co masz zrobić.

3. Byłem pewien, że znajdę tu porady sztukmistrzów, coperfieldów, czarodzeji i innych magów,

SEO to nie magia to wiedza. Jesli szukasz magów i innych sztukmistrzów to pomyliłeś fora.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zamieszczać wpisy w katalogach, w komentarzach na forach, blogach trzeba mieć wiedzę seowca 73 letnim doświadczeniem?

W top 10 jest tylko dziesięć miejsc.Jakby wejście w nie polegało na dodawaniu wpisach w katalogach, komentarzach, blogach byłbym milionerem w miesiąc.

EDIT: Zapomniałem dodać, jest tylko 10 miejsc, a chętnych aby tam być od 0 do milionów w zależności od branży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności