Skocz do zawartości

Nie widać żadnych efektów prac optymalizacyjnych

antaba

Rekomendowane odpowiedzi

1. Moriarty nikomu, nigdy, nic nie nakazywałem i tyle, jeśli się tak poczułeś to przepraszam

2. Zna moje dane, ponieważ wysyłałem tam swoją ofertę pracy

3. Czytam ten ebook, jest angielski, tłumaczę translaterem

4. Ogólne frazy wymagają dużo kasy, mówiłem, tłumaczyłem

4, Linuxa nie używam do seo, służy mi do czego innego

Panie Pyciak...... nie mam książek o seo z 2013 , za to inne, a tu wiele się nie zmieniło

Wybacz, Moriarty, nikt tego nie lubi.

Jimmy, jeśli czujesz się nie tak, to przepraszam. Masz rację, chcę się czegoś nauczyć, ale duradzanie, np mr Pyciaka, wybacz,"tracisz oddech, gubisz rytm" . Jako administrator sam wiesz, że zgłaszają się tu ludzie z różną wiedzą, z dużym lub małym doświadczeniem w pracy, ale nie w seo, szukają tutaj wskazówek..To dobre forum i wiele się można tu nauczyć. Sądzę też że zdajesz sobie sprawę z tego, że nie szukam tu kogoś, komu będę zlecał pracę.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@jimmi Osobiście nawet typowi współczuję, dostał zadanie, którego wykonać nie można dobrze. Natomiast sposób zwracania się do osób na tym forum, które kolokwialnie mówiąc "zjadają go d...ą" swoją wiedzą jest dla mnie niedopuszczalny. A takie pojawiają się już od drugiej strony tego tematu:

Cytat

Po co się wypowiadasz, skoro widać, że masz kłopoty z czytaniem ze zrozumieniem, pisanie też chyba stanowczo nie jest "Twoją mocną stroną". Chyba nie powierzyłbym Tobie kaktusa do podlewania, podczas mojego urlopu. Radzę Ci radź sobie sam.

Może trochę przesadziłem, ale cytując klasyka "Pierdłem, bekłem, rzygłem i wyszłem. Bo chamstwa nie zniese"

antaba,chyba nie czytałeś regulaminu. Dokładnie punkt o zamykaniu tematów "na życzenie".

Trocha pokory bo wiedzy brak, a fikasz na tych co wiedzą w 10 razy więcej od Ciebie na temat SEO.

Kolejna próba obrażania innych skończy się urlopem poza forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności