Skocz do zawartości

Indexer linków GIndex.me - automatyczny system indexowania linków w wyszukiwarce Google

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji Dnia Niepodległości kupon rabatowy -50% na wszystkie pakiety kupon ważny tylko dziś do północy. 

Kod rabatowy to: 1111

Proszę pamiętać po wpisaniu kodu rabatowego kliknąć przycisk Aktywuj kod rabatowy ! 

Kodów rabatowych jest tylko 50 sztuk także kto pierwszy ten lepszy :)

Edytowane przez mlody0072
  • Like 2

bilbord_opublikuj_mini.png

Linki są na bieżąco przerabiane. Wskaźnik który jest przy paczkach pokazuje tylko tak jakby upływający czas od dodania paczki. Przeważnie po drugim dniu już jest około 70% linków z paczki w indeksie. 

Z tego co widzę Twoje linki są w indeksie ;)

Dla Ciebie zmieniłem przed chwilą system prezentacji procentów teraz pokazuje to samo co u mnie w panelu administracji :)

W procentach widać realne przerabianie linków w systemie, lecz zasada siedmiu dni pozostaje czyli cały proces może trwać nawet 7 dni ale kluczowe jest pierwsze 48godzin w tym czasie indeksuje się największa liczba linków. 

Edytowane przez mlody0072
  • Like 1

Odkąd wrzucam linki do indexera strony lecą w dół.... Jedna strona na 20 fraz które pozycjonuje spadła o 700 pozycji w dół... Potestuje jeszcze kilka dni i dam znać. Może to tylko 'chwilowe' 

EuC6MZ7ZR4mMBnnIqSCFcg.png

Nie wiem, może niech inni się też wypowiedzą i dadzą znać jak u nich efekty. Strona od 2 miesięcy była w topce a po wrzuceniu do indexera taki o to efekt po kilku dniach ..... 

A tutaj pozostałe strony: 

tZowNZ8nTOKHPWMHe7fEXg.png

mMz6MpjKTSWjVF-MAsDUeg.png

Jestem zawiedziony. 

Żałuję, że nie wykupiłem pakietu tam gdzie zawsze - być może byłoby inaczej. Nie chce mówić, że indexer nie działa bo % indeksacji nie sprawdzałem ale efekty w serpach chyba mówią same za siebie podczas gdy wcześniej wszystko było dobrze. 

Po to zarejestrowałeś konto 14 minut temu aby nam o tym powiedzieć? :D

Cytat

Jedna strona na 20 fraz które pozycjonuje spadła o 700 pozycji w dół.

Jestem bardzo ciekaw które narzędzie tak głęboko penetruje serpy, podzielisz się? Czy masz ogólne spadki o 700?

Cytat

Żałuję, że nie wykupiłem pakietu tam gdzie zawsze - być może byłoby inaczej

Powiedz "tym co zawsze", że takim "marketingiem" tylko pogarszają swój wizerunek na forum

Cytat

Strona od 2 miesięcy była w topce a po wrzuceniu do indexera taki o to efekt po kilku dniach ..... 

Wrzucałeś stronę czy linki kierujące do strony?

Jak dla mnie Twój pierwszy post na forum, jest bardzo wiarygodny.

• Like 1
  • Haha 3

Monitoruję ponad 7 tyś fraz które są właśnie wspomagane indekserem i nie zaobserwowałem takiego zjawiska. Testy trwają już od kilku miesięcy przesyłam zrzut pozycji 

Nowa strona dodana 3-4 dni temu i już mamy topy 

0e95aec2bbf1.png

kolejna 

61d9528b85c1.png

kolejna 

8395dbc4bc80.png

mam naprawę tego dużo 

Cytat

Piszę o tym co zauważyłem po wrzuceniu linków.

Najpierw to trzeba było "Dzień dobry" napisać.

Cytat

A ja używam od dośc dawna i co zaindexuje linki to idzie w górę, przykład jeden z wielu poniżej. 

Teraz załóżmy, że to co pisze tak jest.

Jaka odpowiedz nasuwa się? Bardzo prosta indeksujesz dobre linki co rankują strona idzie do góry, indeksujesz oflagowane śmiecie strona idzie w dól