Skocz do zawartości

Indexer linków GIndex.me - automatyczny system indexowania linków w wyszukiwarce Google

mlody0072

Rekomendowane odpowiedzi

@MaxPan  ja nie piszę, że indexer nie działa. Wcześniej korzystałem z innego indexera. A po wrzuceniu linków do tego indexera tego zauważyłem takie spadki. Podczas gdy strona trzymała się bardzo długo w topce.  Pomyślałem, że napisze tutaj być może ktoś ma podobnie - wszyscy piszą, że jest ok i strony rankują. Poczekam kilka dni i zobaczę co będzie dalej.... 

15 minut temu, AdamBoganD napisał:

wszystkim idzie w górę tylko jemu spada, może nie dodał proxy i jedzie w własnego IP-ka. Zaraz stronę google wykopie na amen z indexu. Z tego typu narzędziami jak z wódką, trzeba mądrze używać bo inaczej "delirka"

Nie dodałem proxy do czego? :) 

Teoretycznie wszystko jest możliwe raz spada raz się pozycja podnosi.  Promowanie stron to obecnie łapanie ryb w mętnej wodzie. Kiedy stronę uwalą nikt nie wie. Należy wiedzieć, że w tym zajęciu to pośpiech jest wskazany przy łapaniu pcheł  w linkowaniu  umiar potrzebny. Chyba z 10 lat temu powstawał  a dostałem go gratis od gościa ze Szczecina  robot i tym się  dodawało.  W 2000 roku gryzłem się jak zrobić królikowi stronę i gość z  Myślenic podarował mi Pajączka. Pajączka mam do dzisiaj a robotami zerwałem 3 lata temu i dopiero od pół roku wgryzam się w dzisiejsze realia.  Program do indeksacji moim zdaniem jest dobry, zrobiłem 12 paczek dałem do zaindeksowania około 1000 linków. Mam swoje strony i do nich dałem linki ale do każdego wpisu.  Czy się indeksują? tak, sprawdzam są w Google zapisane.   Czy są efekty na stronie w pozycjach?  Trudniejsze jak "okna" czy "szambo"  reagują wolno ale jednak widać lepsze pozycje się uzyskuje. Słabe frazy regionalne, szok -  nówka poszła jak od kopa i myślę, że pójdzie w dół lecz błędem nie będzie ten program.  Jeżeli ktoś nie wierzy spytajcie googlemona to jego statystyki.  Pozdrawiam a jeszcze jedno,  najbardziej bawią mnie obecne anchory co też to ludzie nie wymyślą i zastanawiam się czy naprawdę ten wujek guglarz jest tak kiepski aby to rozgryźć?

krolik.jpg

• Like 1

Kody rabatowe na Czarny piątek: 

Nasz kod promocyjny ważny tylko w piątek to: 
BLACK50 – kod aktywny dla pakietów:
- 5 000 linków jednorazowy
- 10 000 linków jednorazowy
- 25 000 linków jednorazowy
- 500 linków dziennie
- 1 000 linków dziennie
- 5 000 linków dziennie

BLACK30 – kod aktywny dla pakietów:
- 50 000 linków jednorazowy
- 100 000 linków jednorazowy
- 500 000 linków jednorazowy
- 10 000 linków dziennie
- 50 000 linków dziennie
- 100 000 linków dziennie

bilbord_opublikuj_mini.png

@Mariusz @kook

Został dodany dripfeed przy dodawaniu paczek jak na razie tylko przez panel po zalogowaniu. (API zostanie zaktualizowane do końca tygodnia) 

Możemy ustawić na ile dni ma być rozłożone dodawanie linków. Maksymalnie możemy rozłożyć paczkę na 30 dni. Już otrzymałem na FB pytania co jeśli moja subskrypcja kończy się za 5 dni a dripfeed ustawiłem na 15 dni. Twoja paczka zostanie wykonana do końca. 

f5ac5455f01f.jpg

c51367653c4b.jpg

(nie wiem czemu ale nie mogę dodawać załączników na forum) 

• Like 3
  • Thanks 1

@Onekick Czy na pewno mówisz o panelu w GIndex.me ? tam nigdy nie było takich pól i od początku działania nie była monitorowana  indeksacja dodany linków. Monitorowanie indeksacji linków można wykonać przez aplikację https://sklep.piersa.pl/?35,program-do-sprawdzania-indeksacji-google-–-indexchecker-v2

Promocja od Mikołaja -  pakiety -30% i -50% kupony ważne do północy

MIKOLAJ30 – kod -30% aktywny dla pakietów:
- 500 linków dziennie
- 1 000 linków dziennie
- 5 000 linków dziennie

MIKOLAJ50 – kod -50% aktywny dla pakietów:
- 10 000 linków dziennie
- 50 000 linków dziennie

• Thanks 1

• 2 tygodnie później...

Promocja Świąteczna w https://gindex.me/ -  pakiety -30% i -50% kupony ważne do 31 grudnia 2017 godzina 23:59

CHOINKA – 30% rabatu dla pakietów:
- 500 linków dziennie
- 1 000 linków dziennie
- 5 000 linków dziennie

PREZENTY – 50% rabatu dla pakietów:
- 10 000 linków dziennie
- 50 000 linków dziennie

• Like 1

• 3 tygodnie później...

Obecnie jest tak jeśli wykupisz kolejny pakiet to podczas składania zamówienia system poprosi Cie o wybranie czy nowy pakiet ma być aktywowany po wygaśnięciu obecnego pakietu czy aktywowany od razu. Niestety ale pakiety nie łączą się i nie przedłuża się ich czas. Trochę ludzi o to mnie pytało i rozważę wprowadzenie takiej funkcjonalności. 

Edytowane przez mlody0072
  • Thanks 1

Nie wiem czy to jest możliwe, ale brakuje mi takiej funkcjonalności, która pozwalałaby np. przydzielać ilość linków dziennie.

Dziś kupiłem pakiet 500 dziennie / 30 dni. Dodałem jakieś 3 tys linków i zaznaczyłem rozłożenie na 30 dni. Po starcie już nie mogę dodać kolejnych linków.

Idealnie by było, gdybym mógł dodać paczki linków i zaznaczyć, że z tej paczki, codziennie idzie do indeksacji np. 100 linków, z innej paczki kolejne 100, a z trzeciej paczki idzie 200 itd. - wszystko w ramach tych 500 linków dziennie.

Nie wiem czy inni podzielą moje zdanie i czy takie rozwiązanie jest możliwe. Nie chciałbym kupować dodatkowych pakietów, bo czuję, że 500 linków dziennie to jest dobry wariant dla mnie, ale wolałbym, aby indeksowały się po prostu wolniej, niż po 500 dziennie z danej paczki. Bo w obecnej sytuacji to nadal będzie trzeba tworzyć paczki z różnych grup, żeby nie przywalić do jednej strony zbyt dużej ilości linków jednego dnia.

Izolacje Natryskowe - Ocieplanie pianką Warszawa - Poddasza i stropy. 

https://docieplanie-poddaszy.pl/  a może wybierz sobie coś pożytecznego na https://szlabany24.pl