Skocz do zawartości

PR10

szy

Rekomendowane odpowiedzi

Więc czemu Piotrek robisz z tego taką tajemnicę

Odpowiem Ci inna wypowiedzia z tego watku:

po dluzszym zastanowieniu znalazłem sens takich akcji. mozna taką domene potem sprzedac z duzym zyskiem.

Wiec nie dziwie sie dlaczego Piotr nie chce podac rozwiazania tak "kawe na lawe". Wystarczy pogooglac i znalezc opis - odrobina wysilku nikomu nie zaszkodzila. Poza tym jak sie do czegos dojdzie samemu to jest to znacznie przyjemniejsze.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hmmm - a mnie się wydawało, ze forum jest od tego by się dzielić wiedzą...

<joke> Słuchajcie - jest sposób na zrobienie miliona $ w 7,3 sekundy !!!! Poszukacjcie go sobie to znajdziecie i jak zastosujecie to też bedziecie mieli.....</joke>

Nie, żebym coś miał do kogoś ale wydaje mi się, że wyważanie otwartych drzwi nie jest koniecznie tym, co warto byłoby uskuteczniać. Mnie to osobiście do niczego potrzebne nie jest ale uważam, że Forum jest o pozycjonowaniu, PR jak by nie było jest przecież jego (pozycjonowania) częścią więc wydaje mi się że tego rzeczy powinny być opisywane - może ktoś znajdzie sposób by uzyskać ten PR10 cz jakikolwiek inny na stałe ??

... częścią więc wydaje mi się że tego rzeczy powinny być opisywane - może ktoś znajdzie sposób by uzyskać ten PR10 cz jakikolwiek inny na stałe ??

Kurczę blade. Gdyby Piotr chciał to zdradzić, na pewno by to dawno zrobił.

A Ty ciągle masz Google które raz wykorzystaj do znalezienia czegoś innego niż Twoje keywordy. Tym bardziej, że dość jednoznaczna sugestia czego masz szukać padła już wcześniej.

Szy.

forum jest od tego by się dzielić wiedzą

Owszem, masz rację, jednak kiedy nie mam ochoty przykładać łapki do przedstawienia szczegółowych rozwiązań niektórych tematów to nie przykładam i musisz to uszanować.

forum jest od tego by się dzielić wiedzą

Dobra, a teraz powiedz po co Ci to?... skoro udowodniłem że się da chyba nikt więcej nie musi prowadzić własnych testów!

:) Poza tym napisałem sobie tekst p.t. "Zdobyć PageRank 10!" w którym można przeczytać m.in.

...PageRank na tych stronach zdecydowanie nie został przyznany z powodu ogromnej popularności wymienionych adresów i skierowanych do nich odnośników. Został tu zastosowany trick którego szczegółów nie zdradzimy, ze względu na to, iż w Internecie - obok ofert pozycjonowania za 9,99 zł - mogą pojawić się oferty generowania PageRanku a laik tak jak nabiera się na takie pozycjonowanie, dość łatwo może dać się nabrać na wyższy PageRank. Szkoda by było pieniędzy gdyż sztucznie wygenerowany PageRank utrzymuje się jedynie do kolejnej większej aktualizacji indeksu wyszukiwarki...

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

a mnie się wydawało, ze forum jest od tego by się dzielić wiedzą...

Oczywiscie, ze tak jednak musisz wiedze i wiedze rozgraniczyc od siebie. W tym wypadku popieram Piotra. Wiele razy mielismy przyklady gdy ktos z tego forum za pomoca wiedzy tutaj zdobytej chcial sie bez wysilku wypromowac. Nie mial kwalifikacji i bazowal wylacznie na tym co mu powiedzieli inni.

Nie mam nic przeciw dzieleniu sie wiedza na temat pozycjonowania. Jednak wiedza o tym jak uzyskac PR10 nie dokonca uczciwie jest zbedna. Jak ktos chce oszukiwac to niech sam do tego dojdzie.

Dokładnie taka jak napisał Bartek.

Szkoda by mi było gościa który za to zapłacił 8)

Ale znając metodę można przecież sprzedać komuś pałac kultury 8)

Ot prosty trick którego skutki w oszustwie były być może opłakane

Szcególnie pozycjoner za 10,20 z Vatem pokazywał by swojemu klientowi Panie masz Pan strone z Pr 10 8)

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Jezu, znowu ataki - ja tylko chciałem powiedzieć, że warto tego typu rzeczy badać dalej, bo może komuś uda się zmiana PR na stałe.

Nie mam nic przeciw dzieleniu sie wiedza na temat pozycjonowania. Jednak wiedza o tym jak uzyskac PR10 nie dokonca uczciwie jest zbedna. Jak ktos chce oszukiwac to niech sam do tego dojdzie.

hmmm rzeczywiście - samo pozycjonowanie jest etycznie ok, nie ma w tym nic z oszustwa...... ludzie.....

Wiele razy mielismy przyklady gdy ktos z tego forum za pomoca wiedzy tutaj zdobytej chcial sie bez wysilku wypromowac

Wyprowadź mnie z błędu, ale chybo po to powstało to forum....

A Ty ciągle masz Google które raz wykorzystaj do znalezienia czegoś innego niż Twoje keywordy. Tym bardziej, że dość jednoznaczna sugestia czego masz szukać padła już wcześniej.  

Mnie to do niczego nie potrzebne - a poza tym uważam, ze tego typu wypowiedzi - raczej bez uprzejmości mógłbyś zachować dla siebie...

Dobra, a teraz powiedz po co Ci to?... skoro udowodniłem że się da chyba nikt więcej nie musi prowadzić własnych testów!  

Skoro udało się połowicznie (tymczasowo) to może komuś się uda permanentnie...

Ok. dla mnie też koniec tematu - kto chce niech sobie szuka - choć jest to dla mnie kloejny dowód na to, że to forum jest bardziej towarzyskie niż tematyczne - spierać się na temat wyższości świąt bożego narodzenia na świętami wszelakiej innej maści można się również na forach o dzieciach, ksiązkach i innych....

Jezu, znowu ataki - ja tylko chciałem powiedzieć, że warto tego typu rzeczy badać dalej, bo może komuś uda się zmiana PR na stałe.

ja mysle tak - jezeli zrobi tak kazdy forumowicz to niech sobie ma PR - to bedzie na granicach etyki SEO ale jak by to sie dostalo w niepowolane rece, rozeszlo po internecie to by sie z tego kiszka zrobila :)

mnie kloejny dowód na to, że to forum jest bardziej towarzyskie niż tematyczne

ja sie na tym forum nauczylem wszystkiego - naprawde wystarczy zdobyta tu wiedza do wszystkiego co trzeba osiagnac czyli wysokiej pozycji ale taki trick na PR to jakby miec z forum kod do jakiejs gry i cala ja przejsc - zero satysfakcji :) a na co komu PR ? tylko do satysfakcji :)

nie pomijajac powyzszego - naprawde "polak potrafi" i mogloby z tego cos zlego wyjsc ;) ja na poczatku tez bardzo chcialem wiedziec ale po przemysleniu sprawy teraz juz nie chce ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

ja mysle tak - jezeli zrobi tak kazdy forumowicz to niech sobie ma PR - to bedzie na granicach etyki SEO ale jak by to sie dostalo w niepowolane rece, rozeszlo po internecie to by sie z tego kiszka zrobila :)

hmmm - a może google by po prostu uaktualniło algorytm - tak jak to robi przy innych zagadnieniach ???

hmmm - a może google by po prostu uaktualniło algorytm - tak jak to robi przy innych zagadnieniach ???

calkiem mozliwe - z regoly tak jest ze wszystkim, np. z crackami - programiscia robia nowe zaqbezpieczenia, crackerzy je lamia i tak w kolko :)

znajdziesz zyliony stron na ten temat

al tutaj podoba mi sie to, ze mozna zadawac pytania, zreszta na zadnej innej stronie nikt nie podkresla tak bardzo tego co najwazniejsze - link to potega i zadne inne sztuczki tu nie pomoga ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

tak w temacie niebezpieczeństwa wypłynięcia tego typu info na szersze wody ( allegropozycjonerzy ) https://www.allegro.pl/show_item.php?item=36843875

hesus, hesus, hesus

P.S. na marginesie jutro bronię pracy magisterskiej na temat pozycjonowanie na AE w krakowie ( moze ich namówię na pozycjonowanie :) )

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

samo pozycjonowanie jest etycznie ok, nie ma w tym nic z oszustwa

To zalezy od osoby ktora pozycjonuje swoja strone. Sprawdz moja witryne i powiedz mi co jest nieetycznego na niej.

Wyprowadź mnie z błędu, ale chybo po to powstało to forum....

Forum jest po to aby wymieniac sie doswiadczeniami i wiedza. Jednak z cala pewnoscia celem forum nie jest podsuwanie gotowych rozwiazan o watpliwym charakterze.

ale jak by to sie dostalo w niepowolane rece, rozeszlo po internecie to by sie z tego kiszka zrobila

Ale to jest dostepne w sieci - tylko trzeba poszukac.

Wiec nie widze problemu. Widze jeszcze jedna prawidlowosc. Osoby ktore najmniej wiedzy zostawily na forum najwiecej maja do powiedzenia na jego temat. Rowniez te osoby oczekuja podsuniecia pod nos gotowych rozwiazan a chyba nie o to chodzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności