Skocz do zawartości

PR10

szy

Rekomendowane odpowiedzi

To zalezy od osoby ktora pozycjonuje swoja strone. Sprawdz moja witryne i powiedz mi co jest nieetycznego na niej.

Pozycjonowanie samo w sobie jest oszukiwaniem algorytmu wyszukiwarki - więc jak dla mnie jest obojętne jak to robisz - robisz więc oszukujesz...

Wiec nie widze problemu. Widze jeszcze jedna prawidlowosc. Osoby ktore najmniej wiedzy zostawily na forum najwiecej maja do powiedzenia na jego temat.

Wiesz... nie wszyscy siedzą na tym forum "od zawsze" - są też tacy co są tu od niedawna, nie odbieraj im możliwości wypowiadania się na temat forum... nie trzeba mieć 1060 postów za sobą by móc ocenić wartość forum (choć to jest raczej złe określenie bo społeczność forum, a co za tym idzie samo forum tworzą różni ludzie więc informacje są podawane w różny sposó:), tę wartość można ocenić tylko i wyłącznie czytając.

Jak już pisałem mnie spoofowany PR nie interesuje, natomiast uważam, że forum jest po to by sobie pomagać - co z resztą jak wół stoi w regulaminie - również, choć nie tylko i nie zawsze (nie mówię o podstawach, bo te pytania zadają ludzie, którzy nie czytają zanim zadadzą pytanie) poprzez podawanie gotowych rzeczy - inaczej dla mnie idea forum upada...

Cóż - i zrobiło się offtopowo...

piszcie co chcecie - ja wysiadam ;) spory akademickie są fajne, ale jak dla mnie szkoda czasu.

PS. tak tylko....;)

Zasady Ogólne C

Obowiązkiem Forumowiczów jest:

1.Nieść pomoc nowym Forumowiczom zgodnie z posiadaną wiedzą

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pozycjonowanie samo w sobie jest oszukiwaniem algorytmu wyszukiwarki - więc jak dla mnie jest obojętne jak to robisz - robisz więc oszukujesz...

E bzdura jakas. Oszukiwaniem nie jest optymalizacja kodu strony jezeli zawiera elementy dopuszczalne przez specyfikacje jezyka HTML a do tego sa one uzyte zgodnie z zaleceniami danej wyszukiwarki.

Wiesz... nie wszyscy siedzą na tym forum "od zawsze" - są też tacy co są tu od niedawna, nie odbieraj im możliwości wypowiadania się na temat forum... nie trzeba mieć 1060 postów za sobą by móc ocenić wartość forum

Nie jestem tutaj od zawsze co widac po ilosci napisanych postow. Licznik postow nie ma znaczenie i nie wiem ile on pokazuje.

Nie oceniam wartosci forum a jedynie zauwazylem, ze wielu nowych uzytkownikow przychodzi po gotowe rozwiazania a jak ich nie dostanie pod nos to zaczyna byc zle.

Obowiązkiem Forumowiczów jest:

1.Nieść pomoc nowym Forumowiczom zgodnie z posiadaną wiedzą

I tak wlasnie tutaj jest.

Wlasnie tak wyczytalem na innych forach

Wykazales sie inicjatywa i znalazles to. O to w tym chodzilo.

Tutaj chca sie dzielic wiedza jednak taka ktora sie do czegos przydaje. Niestety oszukiwanie w celu zdobycia PR10 (na chwile) nie jest przydatne nikomu kto podchodzi na powaznie do tematu pozycjonowania.

Pamietaj, ze forum jest przeznaczone dla powaznych ludzi i porusza powazne tematy.

Tutaj chca sie dzielic wiedza jednak taka ktora sie do czegos przydaje. Niestety oszukiwanie w celu zdobycia PR10 (na chwile) nie jest przydatne nikomu kto podchodzi na powaznie do tematu pozycjonowania.

Nie jest to przydatne - owszem, ale ja wyznaje zasade "lepiej wiedziec nic nie wiedziec" :-)

Jak ja cos wiem to dziele sie wiedza. Noza mozna uzyc do krojenia chleba jak i do zabicia kogos. A mimo to noze sa sprzedawane wszystkim.

Pozdrawiam.

PS.Rozumiem twoj punkt widzenia.

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 1 miesiąc temu...

i już po PageRanku 10 :D maksymalna wartość utrzymywała się prawie 2 miesiące, fajnie było ale się skończyło. Na pamiątkę pozostał tylko tekst "Zdobyć PageRank 10" :D

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Sam dobrze wiesz, że nie ma czego gratulować :) ale dziękuję. To był tylko jednorazowy test, czysta improwizacja, nie byłem pewien czy wyjdzie. Też zgłoszę to do Google bo czasowe podkręcanie PR jest możliwe tylko w ten jeden i to niestety wyjątkowo debilny sposób i niepotrzebnie pasek może sugerować dobrą jakość również dla wyjątkowo niewartościowych stron (tak jak tamta seks strona z seochat). Na całe szczęście zmiany są nietrwałe i PR zniknie przy najbliższej aktualizacji wraz z linkami do strony.

Marcin

wyjątkowo debilny sposób

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Też zgłoszę to do Google

pisałem na help@ ale odpowiedź dostałem już z googlebot@ wiec może na tą drugą pisz od razu

Sam dobrze wiesz, że nie ma czego gratulować

niby nie ma, choć gdyby całkiem nie było czego, każdy miałby PageRank 10 :)

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności