Skocz do zawartości

Stary wordpress nowy blog

mmateeussz

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

mam stronę na wordpress która zadowalająco radzi sobie w wynikach. Do templatki dołączony był jako taki blog w którym mam już kilka pojawiających się w wynikach wpisów. 

Chcę ten blog rozwinąć, kupiłem nowy szablon (tylko dla bloga), który jest bardziej zaawansowany. Strona zostaje na starym szablonie. Czy postawić nowy wordpress z nową templatką w katalogu mojastrona.pl/blog? Ma to sens? Wydaję mi się to być kombinowane pod kątem seo. 

Czy może multisite i subdomena natomiast szkoda mi tych wpisów, które się już pojawiają w google. 

Z góry wielkie dzięki,

Mateusz. 

najprościej = polecam:

- nowa instalacja WP w katalogu /blog

- przekierowanie 301 obecnych wpisów na nowe (import w  nowym WP) =  i "nie ma kombinowania SEO"

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności