Skocz do zawartości

Cześć wszystkim :)

Langusz

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Na imię mi Mateusz. Mam 20 lat. Od 7 lat tworzę grafikę róznego rodzaju i przeznaczenia. W 2014 roku przerodziłem tę pasję również w pracę i tak jakoś leci...

W kwestii grafiki jestem bardzo biegły i choć skończylem niedawno ostatnie 'naście' to mam spore doświadczenie w grafice cyfrowej, a w swoim dorobku duże billboardy, banery reklamowe, layouty stron, wizytówki, retusze ślubne - generalnie wszystko co z grafiką związane.

Jednak pracując aktualnie jako grafik mocno wpadłem jednocześnie w branże SEO/SEM bo poniekąd jest to w jakiś sposób u mnie powiązane i zmuszony wobec tego jestem się w tym szkolić. Mam podstawowe pojęcie na te tematy. Miałem styczność z różnymi narzędziami marketingu i reklamy. Jakoś to ugryzłem, ale to bardzo obszerny temat i samemu można w tym utonąć. Czuję duży niedosyt opierając się na samym sobie i korzystając z literatury i artykułów w internecie. Chciałbym 'zakręcić' się w okół społeczności ludzi, którzy mają z tym do czynienia na codzień i którzy są ode mnie dużo bogatsi w wiedzę i doświadczenie, a już na pierwszy rzut oka widać, że sporo tu takich ludzi.

Na forum wpadłem googlując po prostu frazę "forum SEO". Spodobało mi się. Jest tu obszernie o wszystkim i mam nadzieję, że będę mógł się tu dużo nauczyć i poznać wiele ciekawych rzeczy.

Troszke obficie tytułem wstępu, ale jestem gadatliwy z natury.

Miłego dnia! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności