Skocz do zawartości

Moj 1 mandat :D

AQQry

Rekomendowane odpowiedzi

Chco policja mnie wiele razy zatrzymywala za przekroczenie predkosci, przekracznie cieglaej lini, wyprzedzanie w niedozowloncyh miejscach itp.

to dzisiaj dostalem 1 mandat praktyyzcnie przed blokiem... za sporzywanie alkoholu w miejscu publicznym ... 100zł :D

:)

no to ramke bedzi trzeba kupic :D

:):P:rotfl:

ale za to polosiedla to widzialo :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Chco policja mnie wiele razy zatrzymywala za przekroczenie predkosci, przekracznie cieglaej lini, wyprzedzanie w niedozowloncyh miejscach itp.
Jeżeli za to wszystko nie płaciłeś mandatów to nie ma się czym chwalić i jest to kelejny powód abym nie przestał nazywać policjantów "Patałachy".

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Wielki Elektronik

to dzisiaj dostalem 1 mandat praktyyzcnie przed blokiem... za sporzywanie alkoholu w miejscu publicznym ... 100zł :)

gratulacje :)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

wiesz jak na durnej autostradzie nagle masz ogranicznie do 80 z powodu szkod gorniczych raczej nie masz checi sie zatrzymywac z 1xx km/h ...

pzoatym zazywczaj lapali mnie ok 3-4 w nocy wiec moglem sobie pozwolic na cos wiecj.... i w innych miastach

(uwaga na policje w katowicach)

nie zmienia to faktu ze teraz bede bardziej sie ogladal, by uniknac tego typu sytuacji i nie mowie ze nie bede tego robil... bo w grucie rzeczy jednak za mlody jestem zeby byc pozadnym, bo wg mnie nie ma co siedziec w domu i tracic mlodosci...

a domyslasz sie (mam nadzieje) ze plany na przyszlosc mam, wiec nie jest tak zle :)

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

bo w grucie rzeczy jednak za mlody jestem zeby byc pozadnym, bo wg mnie nie ma co siedziec w domu i tracic mlodosci...

:)

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

plany na przyszlosc mam, wiec nie jest tak zle
Jednak inni młodzi kierowcy mogą się nie zastanawiać nad tym, za to uczą się od innych takiej jazdy. Na zasadzie, jak On tak jeździ to dlaczego ja mam jeździć inaczej.

Nie dalej jak we wtorek jeden taki tirem chciał koniecznie sprawdzić czy mam samochód z dobrej stali zrobiony. Na szczęście się nie dałem

Wielki Elektronik

a wyobraz sobie co bys powiedzial jak bys siedzial na motocyklu i by cie ten gosciu tirem nie widzial.... ja juz mialem kilka razy tak.. i tu nie masz decyzji czy sie dac czy nie bo on cie zgniata do barierki... ale to historia na inny raz

https://www.bezpieczny-motocyklista.info/

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

Tak ja mam tego swiadomosc,

ale to nie zmina faktu ze praktycznie z pierdoły lapia ludzi, a stare "bacbcie" siedza w oknie i tylko czekaja na okazje zeby sie cos działo.

oczywscie to jest praca polciji i tak musza robic bo za to im placa, jednak jak bys ich widzial to bys jednaj nazwal ich ;patalachami" bo udalo im sie mnie zlapac tylko dlatego ze zaszli mnie od tyłu, tak by mnie juz dawno tam niebylo.

tu odrazu che zaznaczyc ze nie che obrazac tej instytucji czy tez umnjsac ich zaslug itp.

ale czy na dluzsza mete popelnilme cos zbrodniczego jak w tym miescie praktycznie nic innego ciekawego sie nei dzieje?

a jednak jak siedziem o wczoraj 17h i PRACOWALEM potem mialem 2h snu i chciem chwile relaksu, to nei mialem gdzie isc praktycznie... :/

to mnie nie tlumaczy ale przedstawiam sytuacje...

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

to bys jednaj nazwal ich ;patalachami"
Ja ich tak nazywam, drogowców też.
kelejny powód abym nie przestał nazywać policjantów "Patałachy".

Wielki Elektronik

Dostałem zaoczny wyrok za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym (faktycznie nie piliśmy tylko szliśmy ze "sprzętem" po kolege na PKP, co z wojska wracał, spisali nas a po miesiącu 350zł nakaz zapłaty). Za radą znajomego odwołałem się od wyroku i na sprawie oba psy co mnie spisały powiedziały "TAK, pił alkohol" i to wystarczyło sędzinie żeby do rachunku dopisać kolejne 150zł kosztów. Tak że się ciesz że tylko 100zł B)

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Troche bez sensu, bo teoretycznie on musi udowodnic ze piles, a jest to nie mozliwe jesli nie ma tego jakos uwietrznione.

tak samo sie u mnie zastanawialem czy przyjmowac czy nie, ale jakos to zniose... B) - zastanawialem sie bo wiem jak wygladaja sprawy w sadzie grodzkim, to najwiekszy problem dla spisujacych policjantow bo musza sie stawic a nie maja jak tego udowodnic.

A ty trafiles jakos dziwnie...

https://img106.imageshack.us/img106/6702/dsc00002po2.jpg

Pozdrawiam, (-;

tp468x60_banerrr.png

Sędzia uzasadniła to tym, że oba psy nie mieli żadnych podstaw do kłamania że piłem alkohol (flaszke miałem w łapie zamkniętą, bo szliśmy na PKP po kumpla i tam mieliśmy otworzyć, nie przedmuchali mnie, nic tylko notatkę zrobili). A co najlepsze było nas 4 (dwóch bezrobotnych) i tylko Ci co pracują dostali wyroki, ci bezrobotni zostali uniewinnieni. Mam gdzieś wyrok na piśmie, jak poszukam to zeskanuje.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności