Skocz do zawartości

Nowa usługa: Google Kalendarz

radziem

Rekomendowane odpowiedzi

Google uruchomiło GCalendar - co o tym myślicie?

Dla mnie, jako dla osoby, która nie biega z terminarzami, nieco nieuporządkowanej i - co ważne - spędzającej dużo czasu przy komputerze, wydaje się to być dużym ułatwieniem.

Powiadomienia przez e-mail, pop-up i SMS.

Czyżby Google nie starczyło wiedzy, kto ma jakie strony, gdzie kto buszuje po necie, ale też kto z kim i kiedy się spotyka? :)

Edit: w sumie temat do usunięcia, właśnie wpadł mi na monitor wcześniejszy o tym samym, mea culpa. :)

Po prostu na głównej Wielkiego Gie jest teraz link do Kalendarza...

...so steer a course, a course for nowhere and aforyzmy drop the anchor, my little empire - I'm going nowhere...

Administracja serwerami - zapraszam! A po godzinach - Cytaty.eu.

Czyżby Google nie starczyło wiedzy, kto ma jakie strony, gdzie kto buszuje po necie, ale też kto z kim i kiedy się spotyka?

Mail, kalendarz niedługo wprowadzą pewnie "Twoją osobistą książkę telefoniczną" B) Inwigilacja się rozrasta, ale mi to nie przeszkadza :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

ale usluga wyglada ciekawie... kilka fajnych funkcji jest - szkoda ze w tym momencie dostepna dla mieszkancow USA

czemu tylko dla mieszkancow USA? z powiadomien SMS mozna korzystac i w Polsce, stad tez uwazam ze google bardzo pomaga..

pozdrawiam

--

Krzysztof Rączkiewicz

punkracy at gmail dot com

"When I was your age, I was writing operating systems... in binary... on punchcards!"

A propos, tak pomyślałem - skoro w tym kalendarzu jest możliwość powiadamiania sms na telefon, to czy forumowiczom jest znany sposób aby takie powiadamianie zrobić ze skrzynki gmail? Np. dostaje sms gdy otrzymuje wiadomość tekstową. Wiem ze np. skrzynki sieci komórkowych Orange czy Plus mają coś takiego. Czy coś komuś na ten temat wiadomo. pozdrawiam

• 7 miesięcy temu...

Dobre narzedzie i darmowe

Juz mam pomysl jak to wykorzystac

Mialem zlecic napisanie podobnego skrypypciku ale widzac to narzedzie rezygnuje

:]

Używaj Cuilla i Hakii

szakal, bardzo dobry kalendarz. Wiesz może skąd pobrać programy tego typu, np. do poziomu stanu baterii, użycia ramu. Ale pod Windowsa. By to były oddzielne moduły, a nie jak Vista Sitebar czy Google Sitebar?

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności