Skocz do zawartości

Nowa usługa: Google Kalendarz

radziem

Rekomendowane odpowiedzi

Dla mnie google oferuje kalendarz przez net i do tego umozliwia jego udostepnianie innym i to jest w nim najwazniejsze

Używaj Cuilla i Hakii

Szakal inni mogą bez logowania odczytywać jak pozwolisz. Po jest to bardzo przydatne do prowadzenia chociażby ramówki radia, terminu wykładów/prelekcji, czy chociażby planu zajęć na uczelni / w szkole.

Możliwości są tysiące na użycie publicznych kalendarzy.

Mar co do tych programów to osobiście uważam, że lepiej mieć odpalony google desktop ( nawet z wyłączonym indeksowaniem ), który używa tylko 6,9 MB RAM i mieć w nim wszystkie widżety. Sam mam w nim użycie baterii, zasięg wifi, kalendarz, notatki, to do i statystyki CPU/HDD/RAM/NET. Całość < 7 MB RAM

Calendar to bardzo przydatna rzecz - choćby wspomniana przez kogoś możliwość upubliczniania wydarzeń. Robimy imprezkę - wysyłamy maile do kogo trzeba i mamy listę gości, bo w mailu trzeba się zadeklarować przyjdę/nie przyjdę. :)

Jedyne co mi się nie podoba to traktowanie po macoszemu Opery i te komunikaty, że ta przeglądarka nie jest obsługiwana. :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności