Skocz do zawartości

http://www.lingualand.pl/l

bocianczarny

Rekomendowane odpowiedzi

Ladna i dopracowana stronka. Jedebie wg mnie top jest zbyt wysoki - przez to tresc ucieka na dol i trzeba przewijac strone.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

ładna stronka, wygląda dosyć profeszynal, ale...

Czemu sa same przedstawicielki płci pięknej w topie?

Kod jest jednak daleki od odskonałości. Dając nawet spokój tabelom nie sposób się nie przyczepić do pustych "enterów" i "spacji". Wykorzystaj również nagłówki - z tego co widzę w ogóle ich nie ma. Trudno więc taki kod nazwać nawet udającym semantyczny.

Tekst jest na mój gust odrobinę zbyt "krowiasty". Za długa linia, źle się czyta... internauta się męczy.

Ogólnie widać, że masz zmysł estetyczny. Predyspozycje na grafika jak najbardziej. Nad kodem i semantyką zawsze można popracować - poczytać na czym polega semantyka, poćwiczyć lepsze wykorzystanie styli i mucha nie siądzie :P

Witaj

Kilka uwag

Strona przygotwana pod wysokie rozdzielczości.

Faktycznie szeroki tekst fatalnie się czyta. Sam tekst też zbyt długi.

Zdaje się, że wyrównanie modułu klienta i reszty coś się zawaliło. Nie jest to wyrównane do lewej.

Top hałasliwy przez co hasło reklamowe mało czytelne.

Top nieco faktycznie zbyt wysoki, przy mniejszych rozdzielczościach nie widzę prawie nic prócz niego.

Flagi państw w topie sugerują wielojęzyczność strony a nie że3 uczycie tych języków. Może napisac: uczymy: hiszpański, niemiecki...

Brak klikanego liogo (powrót do strony głownej)

Strefa klienta, nie jest chyba najwazniejsza, wiec dlaczego jest w standardowym miejscu logo?

Generalnie strona wymaga przekomponowania modułów.

Nie brakuje Ci umiejętności, ale troszkę delikatniej proponuję. Mniej tekstów, więcej modułow na stronie głownej sensownie rozłozonych.

Pozdrawiam

Najbardziej na stronie podoba mi się druga od prawej w top ;)

Nie podoba mi sie kod: brzydki, brak nagłówka, brak description,

a tytuł, to bym jeszcze obrał w jakiś keyword.

Na grafice sie nie znam :/

pozdrawiam

Witam po przerwie.

Całość taka sobie (z powodu braku równowagi jak przede mną już napisano) aczkolwiek w detalach śliczne. Mi trochę typografia nie lezy, ale akurat tutaj to kwestia gustu raczej. Ogólnie to bym przeskalował niektóre rzeczy, trochę przekomponował, poprawił kod i będzie naprawdę dobry sajt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności