Skocz do zawartości

API do wykonywania przelewów

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

@up jak się nieco głębiej pogrzebie to dochodzi się do nazwisk, które prowadzą do spółki Tempo24 sp z o.o. z Wrocławia ;) Przedsiębiorstwo bardzo wielobranżowe - od sprzątania po informatykę "stosowaną" :P

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Nie chciało mi się głębiej grzebać, szukałem w KRS i CEDIG po nazwie bo u nich nie ma na stronie ani NIP, ani REGON.

A jak znalazłeś że mają bardzo dużo różnych PKD to tym bardziej by u mnie odpadli bo jak ktoś się zna na wszystkim = nie zna się na niczym.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

2 godziny temu, SzlafRock napisał:

Chociażby ze względów bezpieczeństwa. 

A jaka jest różnica czy "klientem" jest przeglądarka czy inny program? Już od dawana są aplikacja mobilne banków, które też komunikują się z "bankiem" za pomocą czegoś, co można nazwać API.

Z technicznego punktu widzenia, to jak najbardziej możliwe, ale "banki" zapewne nie wiedzą w tym interesu, bo na to kasa musiała by został wyłożona , więc pewnie się nie ma co spodziewać szybkiego wdrożenia API.

Dlatego jak ktoś potrzebuje obejściem jest własny system oparty na przeglądarce.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności