Skocz do zawartości

szukam forum

graff

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam forum opartego na php+mysql z minimalną ilością wodotrysków, przyjaznego dla użytkownika, stabilnego, łatwego w obudowie (templates)i ogólnie cacy. Do tej pory korzystałem z phpBB. Na hostcripts oferta jest bardzo obszerna, ale może macie jakieś doświadczenia i propozycje, które zaoszczędziłyby mi nieco czasu związanego z eksperymentami. Forum raczej kameralne, więc kwestia wydajności mniej istotna.

dosc dobre jest forum invision:https://www.invisionboard.com/

z tego co wyczytałem parę(naście) dni temu na webinside to im się mocno zmieniła licencja- chyba juz nie jest darmowe... tak ze lepiej sprawdzić zanim się zacznie używać :)

• 10 miesięcy temu...

Szukam podobnego forum dla kilkunastu osob. Oczywiscie za free. I tez nie znam niczego lepszego niz phpbb. Chyba ze polecicie mi cos innego z intuicyjna obsluga dla usera (czyli praktycznie klon phpbb). Zastanawiam sie tylko, czy wybrac wersje gola, czy wersje Przema? Prawdopodobnie bedzie tez stalo na darmowym serwerze.

Mysle tez nad napisaniem klasy integrujacej forum z portalem. Czy phpbb to dobry wybor?

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

phpbb to zly wybor.

Tak slyszalem. Dziurawe, wolne, archicznie napisane. Ale czy istnieje sensowna, darmowa alternatywa?

Oczywisice przegladalem wczesniej twoja strone i natrafilem na info o k4bb. Wydaje sie ciekawe. Ale w polskim necie nic nie ma o nim (spolszczenie), a w wersji demonstracyjnej wywala mi critical error przy wejsciu do tematu. Czas tego skryptu dopiero nadejdzie.

Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution

Forza MLKS Woźniki Śląskie!

nie przecze. to dopiero wczesna beta ale juz widac potencjał. ja testowałem tylko ta najnowsza betę na localhoscie, zreszta często przeglądam kod tego forum, i wszystko dzialalo znakomicie.

jeszcze jelsi dobrze pamietam to jest jakies pubb... chwilka.. gugl: https://www.punbb.org/

wyjatkowa prostota. widzialem to zaadoptowane u kogos do wlasnego projktu sajtu.

edit. dobra juz wiecej nie pisze. powinno sie zbronic pisac na forum analogicznie jak nie mozna prowadzic 'na gazie' :(:o

Zastanawiam sie tylko, czy wybrac wersje gola, czy wersje Przema? Prawdopodobnie bedzie tez stalo na darmowym serwerze.

Gołą.

A już w ogóle jak będzie stało na darmowym serwerze.

Natomiast jeżeli nie zdecydujesz się na phpbb, to tak jak normanos sugeruje punbb. Ale tylko sugeruje ... :rotfl:

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności