Skocz do zawartości

Receivelinks.com

Przemysław Rejf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Niedawno zarejestrowałem się w Receivelinks, chciałbym podzielić sie z wami opinia na temat tego systemu mam polskie forum wielotematyczne ... dodałem link do działu /programy/ - po 2-3 tyg używania systemu nazbierało się troche PKT i jestem aktualnie w pierwszej 50'cie pod te słowo - to nie jest dużo ... ale poprostu mam mała strone system dodaje max 20 linków dziennie ... mam tylko 500 pkt (ponieważ mała strona) zuzyłem dopiero 300 :) - teraz wystarczy pomyslec co bedzie jesli będe miał np 5k podstron, w systemie jest pare polskich stron dodatkowe ciekawe atuty

- ciekawe mozliwosci konfiguracji linka

- lista stron na których są linki

i wiele innych trzeba zobaczyć samemu ... a z resztą zapraszam do testowania pod adresem receivelinks.com

- czekam na wasze opinnie :) pozdrawiam

PROSZĘ WSZYSTKICH KONTRAHENTÓW O KONTAKT TYLKO I WYŁĄCZNIE EMAIL: przemek[malpka]rejf[kropka]org

• 2 tygodnie później...

cos slaby ten system

admin cos slabo odpowiada sam skrypt jest niedopracowany

pojawiaja sie ciegle te same problemy na ktore admin za bardzo nie umie odpowiedziec

pod wzgledem latwosci obslugi nic na razie nie dorownuje linkorowi

Moze mnie ktos przekona do tego recivelinks?

Używaj Cuilla i Hakii

• 4 miesiące temu...

Programy? A co to za trudna fraza. Samymi katalogami dobijałem się do pierwszej dziesiątki. Linkujem pro była w top 10. Od miesięcy niepozycjonowana, linkujpro zdjęty a strona jest teraz na miejscu 24 (sprawdzarka PiO) w google.pl. Na skuteczność systemu musisz znaleźć mocniejsze dowody.

Eksperyment Discover.pl

• 3 miesiące temu...

Czy u Was tez to tak wyglada:

Mam info ze link zostal wylosowany na jakiejs tam stronie 26 maja

Dzis mamy 28 maja a link nadal nie jest wyswietlany (na liscie stron linkujacych - ta strona linkujaca jest na bialym tle a nie na niebieskim)

Tez macie taki dlugi czas oczekiwania ?

• 1 miesiąc temu...

Co prawda nie sprawdzam, czy moje linki pojawiaja sie gdzie powinny, ale mam o wiele bardziej irytujacy problem z tym systemem.

Co jakis czas dostaje maila, ze moja strona jest inactive, zeruje mi za nia punkty, po jakims czasie bez zadnej ingerencji w kod udaje sie ja dodac ponownie, ale nalicza punkty od nowa. Plus jest taki ze mozna wrzucac smieci, minus ze moc jest nikla.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności