Skocz do zawartości

wysoka pozycja strony dla frazy na którą nie pozycjonuję

gregorB

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, gregorB napisał:

Co może być tego przyczyną?

Mam jeszcze kawę fusiastą to zerknę w fusy. 

Już wiem,  brak umiejętności pozycjonowania. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Próbuję pozycjonować na frazę "busy do Anglii" natomiast fraza "busy do Anglii pomorskie" jest dużo wyżej w wyszukiwaniach pomimo, że na tę frazę nie pozycjonuję. Czy teraz może ktoś się wypowiedzieć?

1 godzinę temu, SzlafRock napisał:

Mam jeszcze kawę fusiastą to zerknę w fusy. 

Już wiem,  brak umiejętności pozycjonowania. 

14 godzin temu, gregorB napisał:

Próbuję pozycjonować na frazę "busy do Anglii" natomiast fraza "busy do Anglii pomorskie" jest dużo wyżej w wyszukiwaniach pomimo, że na tę frazę nie pozycjonuję. Czy teraz może ktoś się wypowiedzieć?

Fraza lokalna "busy do anglii pomorskie" jest frazą zdecydowanie łatwiejszą do pozycjonowania niz "busy do Anglii". Często frazy lokalne same "wychodzą" bez ingerencji pozycjonera. Dodatkowo fraza "busy do Anglii" na stronie głównej masz powielone 10 razy.  Czy to aby nie za dużo? Zastanów się. O zdobywaniu wartościowych linków chyba nie musze mówić.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności